Yandex Metrica

Son dakika... Şenol Güneş görevinden ayrıldı

Son dakika... Şenol Güneş görevinden ayrıldı

Son dakika haberi... Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ile karşılıklı olarak yolların ayrıldığını duyurdu.

Spor

08.02.2024, 14:58

Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ile karşılıklı olarak yolların ayrıldığını duyurdu.

Basketbol tarihinde benzeri görülmedi! Maçlar artık parkede oynanmayacak! Neden cam zemin? Basketbol tarihinde benzeri görülmedi! Maçlar artık parkede oynanmayacak! Neden cam... Haberi Görüntüle

TFF'NİN ŞENOL GÜNEŞ AÇIKLAMASI;

TFF'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "A Milli Takım Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ile yapılan görüşmeler sonrasında karşılıklı olarak yolların ayrılmasına karar verilmiştir. Ülkemize önemli başarılar yaşatan değerli hocamız Sayın Şenol Güneş’e görev sürecindeki çalışmaları ve Türk futboluna yaptığı katkılar için teşekkür eder, bundan sonraki hayatında sağlık ve başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi."

Galatasaray şampiyonluk meşalesini yaktı! Galatasaray şampiyonluk meşalesini yaktı! Haberi Görüntüle

4 MUHTEMEL ADAY

Şenol Güneş'in yerine Aykut Kocaman ya da Okan Buruk gelebilir. Hürriyet gazetesinin haberine göre A Milli Takım için birkaç seçenek bulunuyor. Bunlardan ilki Fatih Terim ya da Mustafa Denizli gibi tecrübeli antrenörleri 4 maç için takımın başına getirmek. Diğer seçenekler ise büyük takım tecrübesi bulunan Aykut Kocaman ve Başakşehir ile şampiyonluk yaşayan Okan Buruk.

Şenol Güneş yönetiminde A Milli Takım;

32 Maç

15 Galibiyet
10 Beraberlik
7 Mağlubiyet

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading