Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: Okan Buruk'tan Fatih terim ve transfer açıklaması

Son dakika: Okan Buruk'tan Fatih terim ve transfer açıklaması

Galatasaray'la sözleşme imzalayan teknik direktör Okan Buruk, sarı-kırmızılı takımın transfer politikası hakkında konuşurken Fatih Terim ile arasında geçen diyaloğu da anlattı.

Spor

10.02.2024, 10:53

Galatasaray'da Domenec Torrent'le yollar ayrıldıktan sonra teknik direktörlük görevine Okan Buruk getirildi. Galatasaray'da başkan Dursun Özbek'in de katılımıyla yeni teknik direktör Okan Buruk için NEF Stadı'nda imza töreni düzenlendi.

Beşiktaş'ta Fernando Santos görevden alındı mı? Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü... Haberi Görüntüle

ÖZBEK: ÜÇÜNC 17 MAYIS'INI YAŞAMAK İÇİN BURADA

Başkan Dursun Özbek yaptığı açıklamada ''Bugün Galatasaray için yeni bir başlangıç. Uzun vadeli planlarımızın ilk adımı için bir araya geldik. Bütün taraftarlarımıza teşekkür gönderiyorum, kombinelerimiz büyük satış hızına erişti, localarımız da tamamen doldu. Şükranlarımı gönderiyorum.  Galatasaraylı Okan Buruk’un yuvasına dönmesinin mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Burada olmasının sebebi sadece Galatasaraylı olması değil, yakaladığı başarılarla burada olmayı fazlasıyla hak ediyor. Okan hoca, Türkiye'de şampiyonluğa ulaşan en genç teknik direktörlerden biri. Birlikte çıktığımız bu yolda hepimizin gurur duyacağı bir Galatasaray olacak. Okan hocamız, 3'üncü 17 Mayıs'ını yaşamak için burada." dedi.

Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe'nin tarihi kongresi için flaş karar! Başkan adayını... Haberi Görüntüle

OKAN BURUK: HEDEFİMİZ HİÇBİR ZAMAN DEĞİŞMEZ

Dursun Özbek'ten sonra söz alan Okan Buruk, şu ifadeleri kullandı; "Hedeflerimiz hiçbir zaman değişmez. Bu seneki tek hedefimiz şampiyonluk. Şampiyon olmak için ekibim, yönetimimiz, futbolcularımız elimizden gelenin en iyisini ortaya koyacağız. Geçen seneki mutsuzluğu ortadan kaldıracağız. Transfer her zaman taraftarımızın büyük beklentisi var, en doğrusu, bende hoca olarak transfer üzerine yoğunlaşmış durumdayım. Bugün benim için çok özel bir gün. 24 Haziran hem oğlumun doğum günü. Hem de Galatasaray'a imza atıyorum. Galatasaray hocası olmamdan en çok oğlum mutlu oldu. Onun mutlu olduğu günleri hem biz, hem de taraftarlarımız yaşayacak.

Anadolu Efes - Olympiakos maçı bugün mü, ne zaman? Anadolu... Haberi Görüntüle

"ŞAMPİYONLUK YAŞAYACAĞIMIZ GÜNLER BİZİ BEKLİYOR"

Dün Florya'da bulundum. Oradaki atmosferi tekrar hissettim. Futbolcu olarak orada çok güzel günler yaşadım. İnşallah bu sene de şampiyonluk yaşayacağımız günler bizi bekliyor. İnancımızı yüksek tutabiliriz, inancımız da yüksek zaten. Galatasaray'ın hocası olabilmek için elimden gelen her şeyi yapabileceğimi söyledim. Şu an dünyanın en mutlu insanlarından biriyim.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası çok sayıda gözaltı! Ali Yerlikaya'dan son dakika... Haberi Görüntüle

FATİH TERİM İLE NE KONUŞTU?

Fatih Terim benim için çok değerli bir isim. Galatasaray için çok önemli bir isim aynı zamanda. Dün kendisi beni aradı, hayırlı olsun dedi. Elimden ne geliyorsa yanındayım dedi. Onun bizler için açtığı yolda doğru bir şekilde ilerleyeceğiz. Hocama teşekkür ediyorum. Kendi ekibimle geliyorum. Uzun yıllardır beraber çalışıyoruz zaten. Bu ekibe eklemeler olacak, yakında açıklarız. Düşündüğümüz isimler var. En kısa zamanda bilgilendireceğiz sizleri. Pazartesi göreve başlıyoruz.

Arsenal'den flaş imza! Yeni sözleşme duyuruldu Haberi Görüntüle

TRANSFER AÇIKLAMASI

Galatasaray'da potansiyelli oyuncular var. Transferler var. Oyuncuları göreceğiz, tanımak istiyorum. En iyisini nasıl yapabiliriz, bakacağız. Bazı oyuncular bizle olacak, bazı oyuncular özellikle gençler belki kiralanacak. Bunu Yunus'ta yaşadık. Gitti, güçlü geldi. Bu takımın mevcut ana ihtiyaçları var. Özellikle orta sahadaki eksikler üzerinde yoğunlaşacağız. Hem Türk oyuncular hem yabancı, kaliteli, direkt fayda sağlayacak oyuncuları kadromuza katmak istiyoruz. Diagne sakatlıktan döndü, son durumunu bilmiyoruz. Gomis, Mohamed, hepsi çok değerli ve bizim oyuncularımız. Galatasaray forvette her zaman çok oyuncu ile olmak zorunda. Oraya bir takviye daha yapabiliriz.

Bir zamanlar dünya yıldızıydı! Robinho tecavüzden tutuklandı Haberi Görüntüle

"PAZARTESİ ANTRENMANLARA BAŞLAYACAĞIZ"

Antrenman programımız 4 Temmuz olarak planlanmıştı. 27 Haziran'a çektik. Akşamüzeri antrenmana başlayacağız. Hedeflerimizi belirteceğiz, isteklerimizi anlatacağız. Sahada da onlara iyi çalışacağımızı göstereceğiz. Planlamamız var. Antrenman yüklerini belirleyeceğiz. Ben her zaman Galatasaraylılığımı korudum. 2008'de şampiyon olarak ayrıldım. Galatasaray için buradayım. Başarıdan başka beklentim yok. Uzun yıllar buraya hizmet ettim, çok büyük başarıların içerisinde oldum. 20’ye yakın kupa kazandım. Türkiye’nin en çok şampiyon olan takımının oyuncusu olarak şampiyonluklar yaşadım."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading