Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: Miha Zajc transferinde sona gelindi! Beşiktaş detayı dikkat çekti

Son dakika: Miha Zajc transferinde sona gelindi! Beşiktaş detayı dikkat çekti

Adı Beşiktaş ile anılan Miha Zajc'ın transferinde birtakım gelişmeler meydana geldi. Fenerbahçe'nin görüşmelerini sürdürdüğü, Beşiktaş'ın da transfer etmek için yoğun çaba sarf ettiği Miha Zajc kararını verdi verecek. İşte detaylar...

Spor

23.01.2024, 20:22

Durumu şimdilik belirsiz olan Fenerbahçe forması giyen Miha Zajc'ta flaş gelişme. Beşiktaş'ın gündeminde yer alan başarılı futbolcu kararını vermesine az kaldı. Fenerbahçe'nin yeni sözleşme görüşmeleri yaptığı Miha Zajc'ta yolun sonuna gelindi.

Uğurcan Çakır Fenerbahçe maçında oynayacak mı? Abdullah Avcı ipucu verdi Haberi Görüntüle

TEKLİFİ CEVAPLAMADI

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de gösterdiği başarılı performans ile beğeni kazanan Miha Zajc, kariyeriyle ilgili kararını aldı. Beşiktaş'ın da temaslarda bulunduğu oyuncu, Serie A'ya dönüş planları yapıyor. Fenerbahçe'nin yeni sözleşme imzalamak istediği Miha Zajc, Sarı-Lacivertlilerin teklifine henüz cevaplamadı.

Lucescu flaş Beşiktaş açıklaması! İşte teklifi geri çevirmesinin nedeni... Haberi Görüntüle

Olaylı derbide sahaya ilk atlayan taraftar açığa çıktı! Almanya'dan Papara... Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ İDDİALARI

Geçtiğimiz günlerde Miha Zajc'ın Beşiktaş'a transfer olmaya sıcak baktığı belirtilmişti lakin oyuncunun niyetinin başka yönde olduğu belirtildi. Fenerbahçe'ye henüz dönüş yapmayan Miha Zajc, Serie A planları yapıyor.

Manchester City ile Real Madrid'in ilginç şampiyonluk istatistiği: Rakibini eleyen... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE OLMAZSA SERIE A'YA GİDİYOR

İtalya'da ciddi bir pazarı bulunan Miha Zajc, Fenerbahçe ile yeni sözleşme yapmaması halinde kariyerini Serie A'da devam ettirecek. Miha Zajc geride bıraktığımız sezonda ligde 9 gol, 2 asistlik performans sergilemiş ve kariyerinin en iyi sezonunu geçirmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading