Yandex Metrica

Son dakika! MHK Başkanı Serdar Tatlı istifa etti

Son dakika! MHK Başkanı Serdar Tatlı istifa etti

Son dakika haberleri... Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Serdar Tatlı görevinden istifa etti. Erman Toroğlu, canlı yayında Serdar Tatlı'nın neden istifa ettiğini anlattı.

Spor

23.01.2024, 18:09

Süper Lig takımlarının memnun olmadığı hakem camiasında flaş bir istifa kararı geldi. Merkez Hakem Kurulu'nda başkan yardımcısı Metin Tokat'ın ardından başkan Serdar Tatlı da istifa etti. Türkiye Futbol Federasyonu istifayı kabul edip etmediğiyle ilgili bir açıklama yapmadı ancak Tatlı istifasını verdi.

Ancelotti taraftarın sabrını zorluyor! Mollarca maçında oynatmayınca... Ancelotti taraftarın sabrını zorluyor! Mollarca maçında oynatmayınca... Haberi Görüntüle

'HAKEM HATALARININ GÜNAHI SERDAR TATLI'YA ÇIKARILDI'

Serdar Tatlı'nın istifa kararını A Spor'a yorumlayan Erman Toroğlu, şu ifadeleri kullandı; ''Geçmişteki hakem hatalarının günahı Serdar Tatlı'ya çıkarıldı. Dün bir toplantı yapıldı ve buna Serdar Tatlı çağrılmadı. 'Biz seni çağırmadık, bir şeyleri tartışacağız' gibi bir şey demişler. Gece 00:00'a kadar Serdar Tatlı telefon beklemiş. Haber gelmeyince, 09:00'da Riva'ya giderek hakemleri atıyor. Sonra da istifasını veriyor. Kulüpler toplantıda yeni gelecek ismin yabancı olması gerektiğini ve Türk bir ismin bu değişimini yapamayacağını söylüyor. Serdar Tatlı devam etseydi bir üst kurulun altında çalışacaktı. Bunun yerine istifa etti. Ben de olsam aynısını yapardım. Onurlu bir iş yaptı."

Beşiktaş- Samsunspor ilk 11'ler ( Süper lig 32. hafta) Beşiktaş- Samsunspor ilk 11'ler ( Süper lig 32. hafta) Haberi Görüntüle

'YABANCI BAŞKAN GELECEK'

''Yabancı başkan gelecek'' diyen Erman Toroğlu, "Kulüpler toplantıda yeni gelecek ismin yabancı olması gerektiğini ve Türk bir ismin bu değişimini yapamayacağını söylüyor. Yabancı başkan gelecek, MHK'yı ona bağlayacaklar. Jaap Uilenberg'i yollayacaklar. Hakemlikte akrabalık ilişkilerinin temizlenmesi lazım. Hakemlerin maaşlarının artmasını da bu isimler organize etti. 140 akraba, hakem camiasına çöreklenmiş durumda." şeklinde konuştu.

Adana Demirspor'da neler oluyor? Son dakika kadro dışı bırakıldı Adana Demirspor'da neler oluyor? Son dakika kadro dışı bırakıldı Haberi Görüntüle

TAHİR KIRAN: HAKEMLER MHK VE TFF'YE REST ÇEKİYOR

Kulüpler Birliği Başkan Vekili Tahir Kıran, ise yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; "TFF şu anda Kulüpler Birliği ile beraber hareket ediyor. Onlar da her maçtan sonra bir başkanın onları arayıp 'Gördünüz mü? Hakkımız yendi.' demesinden rahatsız. TFF Başkanı Nihat Özdemir bizim söylediklerimize kulak veriyor. Hakemler MHK ve TFF'ye rest çekiyor. Siz bu işi profesyonel yapıyorsunuz. Biz sonuçları hakemlerin tayin ettiği maçları istemiyoruz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading