Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: MHK Başkanı Sabri Çelik istifa etti! İşte gündemdeki iki isim

Son dakika: MHK Başkanı Sabri Çelik istifa etti! İşte gündemdeki iki isim

Son dakika haberleri... Merkez Hakem Kurulu Başkanı Sabri çelik, görevinden istifa etti. TFF, gelecek hafta yeni Merkez Hakem Kurulu başkanını seçecek. Federasyonun gündeminde iki isim var.

Spor

23.01.2024, 20:22

Türk futbolunda son zamanlarda yaşanan hakem hataları tartışma konusu olurken Merkez Hakem Kurulu Başkanı Sabri Çelik'ten flaş bir hamle geldi. Sabri Çelik ve yönetimi, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'daki binasına gelerek istifa dilekçesini verdi. Türkiye Futbol Federasyonu, MHK Başkanı Sabri Çelik ve yönetim kurul üyelerinin istifasını kabul etti.

Ancelotti'den Arda Güler'e övgü: 'Sadece büyük bir yetenek böyle bir... Haberi Görüntüle

İKİ İSİMDEN BİRİ YENİ MHK BAŞKANI OLACAK

Sabri Çelik ve yönetimin istifa kararının ardından yeni MHK başkanının kim olacağı merak ediliyor. TFF, gelecek hafta yeni Merkez Hakem Kurulu başkanını seçecek. Federasyonun gündeminde iki isim var. Eski hakemlerden Lale Orta veya Kuddusi Müftüoğlu, TFF'nin gündeminki isim. İki isimden birinin yeni MHK başkanı olması bekleniyor.

Göztepe Süper Lig yolunda! 8'de 5 yaparsa diğer sonuçlar önemsizleşiyor Haberi Görüntüle

TFF, İSTİFAYI KABUL ETTİ

Türkiye Futbol Federasyonu, MHK Başkanı Sabri Çelik ve yönetim kurul üyelerinin istifasını kabul etti. TFF'den yapılan açıklamada "MHK Başkanı Sabri Çelik, MHK üyeleri ile birlikte istifasını TFF Başkanı'na sunmuş; TFF Başkanı tarafından Sabri Çelik ve MHK üyelerinin istifası kabul edilmiştir. Bu karar, TFF Yönetim Kurulu tarafından da onaylanmıştır." ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe- Union Saint Gilloise maçı ne zaman? FB -Union Saint... Haberi Görüntüle

SABRİ ÇELİK KİMDİR?

Yaşanan bu gelişmenin ardından okurlar, Sabri Çelik'in kim olduğunu merak etmeye başladı. Bizler de okurların merakını gidermek için Sabri Çelik hakkında kısa bir özgeçmiş hazırladı. İşte tüm detaylar... Sabri Çelik 1959 yılında İstanbul’da doğdu. Asıl mesleği öğretmenlik olan Sabri Çelik, uzun yıllar 1. Lig’de hakemlik yaptıktan sonra yaş dolayısıyla aktif hakemliği bıraktı. Sabri Çelik, geçtiğimiz sezon istifa eden Ferhat Gündoğdu’nun ardından MHK Başkanı olarak göreve başlamıştı. 2004-2005 ve 2019’da da yaklaşık 5 ay MHK Başkanlığı yapan Çelik, UEFA gözlemciliğinin ardından mentörlüğe başlamıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading