Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: Mehmet Topal futbolu bıraktı! Ayrılık mesajı dikkat çekti

Son dakika: Mehmet Topal futbolu bıraktı! Ayrılık mesajı dikkat çekti

Son dakika haberleri... Geçen sezonu Beşiktaş'ta tamamlayan milli futbolcu Mehmet Topal, emekli olduğunu sosyal medya hesabından açıkladı.

Spor

23.01.2024, 22:10

Türk futbolunun efsane oyuncuları arasında yer alan ve son olarak Beşiktaş formasını terleten Mehmet Topal, aktif futbol hayatına son verdi.

Kariyerinde birçok başarıya imza atan Topal, Galatasaray, Fenerbahçe ve Başakşehir ile 3 Süper Lig şampiyonluğu yaşayarak tarihe geçmişti.

İspanya'da bir dönem Valencia forması da giyen 36 yaşındaki orta saha oyuncusu, 2 sezon oynadıktan sonra 2012-2013 sezonunda 4.5 milyon Euro bedelle Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.

Mert Hakan Yandaş'tan Union Saint-Gilloise maçı açıklaması: Aynı iştahla oynayıp... Haberi Görüntüle

MEHMET TOPAL'DAN EMEKLİLİK AÇIKLAMASI

20 yıl önce Malatya'dan çıktığım yolda yaşanmışlıklarımın gururu ile futbolcu Mehmet olarak son kez karşınızdayım. Hakkını helal edin."

"Çocukluk aşkım, yaşam kaynağım, tutkum olan futbol hayatım boyunca tarifsiz nice gururlar yaşadım. Yeri geldi mutluluğumu tarif edemedim yeri geldi üzüntümü belli edemedim. Çok kıymetli insanlarla çalıştım, çok kıymetli insanlar tanıdım. Çok da yıprandım, kırıldım. Ama futbola olan sevdam hepsinin üstündeki profesyonelliğim ile kimseyi kırmadan, saygısızlık etmeden bugünlere geldim, en azından böyle olduğunu umut ediyorum. Ben Mehmet Topal; yıllarca beni bağrına basan tüm taraftarlara, çalıştığım tüm kulüplerdeki baştan sona emek veren herkese, tüm başkanlarıma, tüm hocalarıma, benimle yürüyen tüm takım arkadaşlarıma, bizler için emek harcayan medya mensuplarına, her daim yanımda olan canım aileme, dostlarıma ve bana destek veren herkese binlerce kez teşekkür ederim. Hepiniz hakkınızı helal edin. Bambaşka bir serüvenin ilk adımını atmaya giderken hepinizin huzurunda saygı ile eğiliyorum. Hoşça kalın."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading