Yandex Metrica

Son dakika! Jorge Jesus'un avukatından olay itiraf: Fenerbahçe'yi resmen açıkladı

Son dakika! Jorge Jesus'un avukatından olay itiraf: Fenerbahçe'yi resmen açıkladı

Son dakika haberleri... Jorge Jesus'un avukatı Luis Miguel Henrique, Portekizli teknik adamın Fenerbahçe'den aldığı teklifi değerlendirdiğini doğruladı.

Spor

23.01.2024, 19:16

Fenerbahçe'nin imza attırmak için yoğun uğraş verdiği teknik direktör Jorge Jesus'un avukatı Luis Miguel Henrique, Portekiz basınına açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe için zor karar! İsmi var ama... Fenerbahçe için zor karar! İsmi var ama... Haberi Görüntüle

''DAHA KONUŞULACAK ÇOK ŞEY VAR''

Jorge Jesus'un avukatı Luís Miguel Henrique, "Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Jorge Jesus ile empati kurmayı başarıyor. Daha konuşulacak çok şey var, bir davet olduğu ve Jorge'nin Fenerbahçe'nin projesini daha iyi anlama arzusu olduğu doğru.Konuşulması gereken başka ayrıntılar da var, bunlar hakkında konuşamam" dedi.

Tolunay Kafkas'tan sert sözler: Hakemler adil değil Tolunay Kafkas'tan sert sözler: Hakemler adil değil Haberi Görüntüle

''JOERGE JESUS GÜNLÜK ÇALIŞMAYI SEVİYOR''

Luís Miguel Henrique, "Biri Şili olmak üzere Güney Amerika'dan iki takım davet etti. Ancak Jesus hiçbir zaman milli takım teknik direktörlüğüne uygun olmadı. Jesus hiç Milli Takım çalıştırmadı. Türkiye'de Fenerbahçe şampiyonluk için oynayan, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak bir ekip. Jorge Jesus günlük çalışmayı seviyor ve bunun için yaratıldı. O her gün yoğun tempoda çalışmaya, kupalar peşinde koșmaya alışkın. Bunun için yaşıyor. Sadece Brezilya Milli Takımı onun için istisna." ifadelerini kullandı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi yarı final maçları ne zaman? 2024 Yarı finale hangi takımlar çıktı? UEFA Avrupa Konferans Ligi yarı final maçları ne zaman? 2024... Haberi Görüntüle

LİG BİTTİKTEN SONRA İSTANBUL'A GELECEK

Öte yandan Ali Koç'un Jesus'la yaptığı görüşmelerde büyük mesafe kaydettiği öğrenildi. 67 yaşındaki Portekizli teknik adamın lig bittikten sonra İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Ali Koç'la son pürüzleri ortadan kaldırmak istgeyen Portekizli teknik adamın ekibiyle birlikte yıllık 7 milyon euro istediği konuşuluyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading