Yandex Metrica

Son dakika: İtalyan gazeteci resmen duyurdu: Cengiz Ünder'in yeni takımı belli oldu

Son dakika: İtalyan gazeteci resmen duyurdu: Cengiz Ünder'in yeni takımı belli oldu

Son dakika haberleri... Adı son günlerde Galatasaray ile anılan Cengiz Ünder için İtalya'dan sürpriz bir iddia geldi. İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio, Cengiz Ünder'in Serie A'ya döneceğini ifade etti.

Spor

23.01.2024, 19:41

Marsilya'nın daha önce kiraladığı ve yazın bonservisini aldığı Cengiz Ünder için ayrılık vakti geldi. Hırvat teknik adam Igor Tudor'un Marsilya'nın başına geçtiği günden beri ikili ilişkileri iyi olmayan Cengiz Ünder'in Fransız ekibinden ayrılması gündemde.

Türkiye'de son 10 yılda en çok kupa alan takım hangisi? Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor kaç kupa aldı? Türkiye'de son 10 yılda en çok kupa alan takım hangisi?... Haberi Görüntüle

CENGİZ ATALANTA YOLCUSU

Milli futbolcu Cengiz Ünder'in ismi Galatasaray ile anılırken, oyuncunun Atalanta ve Marsilya arasındaki takasta kullanılacağı yazıldı. Marsilya, İtalya Serie A ekiplerinden Atalanta'dan Ruslan Malinovskiy'i transfer etmek istiyor. Fransız ekibi, takas için Cengiz Ünder'i önerdi. İki kulüp arasında anlaşmanın yakın olduğu öğrenildi.

Becao'dan çok sert çıkış! Yanlış ameliyat mı oldu? Becao'dan çok sert çıkış! Yanlış ameliyat mı oldu? Haberi Görüntüle

REKOR PARAYA ROMA'YA TRANSFER OLMUŞTU

Marsilya'nın daha önce kiraladığı ve yazın bonservisini aldığı Cengiz Ünder, 2017 yazında Başakşehir'den Roma'ya 14.5 milyon Euro'ya transfer olmuştu.

Tarihi transferde Başakşehir engeli Tarihi transferde Başakşehir engeli Haberi Görüntüle

PREMİER LİG'DE DE OYNADI

Eylül 2020'de İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Leicester City'ye kiralanan milli futbolcu, Haziran 2021'de İtalyan ekibine geri döndü. Aynı yaz Marsilya'ya satın alma opsiyonuyla kiralandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading