Yandex Metrica

Son dakika! Galatasaray'ın eski hocası Fenerbahçe ile 1 yıllık sözleşme imzaladı

Son dakika! Galatasaray'ın eski hocası Fenerbahçe ile 1 yıllık sözleşme imzaladı

Son dakika haberleri... Fenerbahçe Safiport Kadın Basketbol Takımı'nda kan değişikliğine gidildi. Sarı-lacivertliler, Victor Lapena'nın yerine bir dönem Galatasaray'ı da çalıştıran Marina Maljkovic'i göreve getirdi.

Spor

23.01.2024, 19:09

Fenerbahçe Safiport Kadın Basketbol Takımı'nda başantrenör Victor Lapena ile yollar ayrıldı.

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, 2019'dan bu yana sarı-lacivertli kadın basketbol takımında görev yapan 47 yaşındaki İspanyol çalıştırıcı ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığı belirtildi.

Açıklamada, "Victor Lapena'ya kulübümüzde görev aldığı süre boyunca ortaya koyduğu çalışmalar ve emekleri için teşekkür ediyor; bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz." denildi.

Sarı-lacivertli ekip, İstanbul'da düzenlenen FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Dörtlü Final organizasyonunun finalinde Macaristan temsilcisi Sopron'a 60-55 yenilerek ikincilikle yetinmişti.

Fenerbahçe'nin rakibi Olympiakos, transferi resmen açıkladı Fenerbahçe'nin rakibi Olympiakos, transferi resmen açıkladı Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'DE MARINA MALJKOVIC DÖNEMİ

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, Marina Maljkovic ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.

Kulüpten yapılan paylaşımda, "2021-22 sezonunun geri kalan bölümünde takımımızın başında olacak Marina Maljkovic ile anlaşmamız 1+1 yıl olarak imzalanmıştır. Anlaşmanın Kulübümüz ve Avrupa basketbolunun önemli isimlerinden Marina Maljkovic için hayırlı olmasını diliyor; antrenörümüzün Fenerbahçemiz ile zaferlerle dolu sezonlar yaşamasını temenni ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Sırp hoca 2016-2018 yıllarında Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nda görev yaptı.

Maljkovic, Galatasaray'a 2018'de EuroCup şampiyonluğu kazandırmıştı.

Fenerbahçeli taraftarların Avrupa maçı öncesi yönetimden bir isteği var! Fenerbahçeli taraftarların Avrupa maçı öncesi yönetimden bir isteği var! Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'DEN PAYLAŞIM

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading