Yandex Metrica

Son dakika: Galatasaray'dan TFF'ye flaş başvuru! Fenerbahçe maçı öncesi kollar sıvandı

Son dakika: Galatasaray'dan TFF'ye flaş başvuru! Fenerbahçe maçı öncesi kollar sıvandı

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Galatasaray deplasmanda Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılılar bu maçı kazandığı takdirde 23. şampiyonluğunu duyuracak. Galatasaray yönetimi eğer Ankaragücü'nü yenip şampiyon olunması durumunda Fenerbahçe derbisi öncesi TFF'ye başvuru yapacağı iddia ediliyor.

Spor

23.01.2024, 20:56

Spor Toto Süper Lig'de 36. hafta maçlarında kıyasıya heyecan bizleri bekliyor. Şampiyonluğun en büyük favorisi olan Galatasaray, Ankaragücü ile Eryaman Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak. Sarı-kırmızılılar bu mücadeleyi kazandığı takdirde tarihindeki 23. şampiyonluğunu ilan edecek. Sarı-kırmızılılar, Ankaragücü maçından galip ayrılması durumunda TFF'ye Fenerbahçe derbisi öncesinde resmi başvuru yapmaya hazırlanıyor.

2024 Süper Lig'in bitmesine kaç hafta kaldı? Lig'de kaç maç oynanıyor? 2024 Süper Lig'in bitmesine kaç hafta kaldı? Lig'de kaç maç... Haberi Görüntüle

Beşiktaş fırsat tepti: Siyah beyazlılar öne geçtiği maçta Samsunspor'la berabere kaldı Beşiktaş fırsat tepti: Siyah beyazlılar öne geçtiği maçta Samsunspor'la berabere... Haberi Görüntüle

GALATASARAY'DAN TFF'YE BAŞVURU

Galatasaray yönetimi, MKE Ankaragücü maçını kazanması ve şampiyonluğu garantilemesi halinde Türkiye Futbol Federasyonu'ndan bir talepte bulunacak.

Başkent'te kazanması durumunda şampiyonluğunu ilan edecek olan Galatasaray, kupanın Fenerbahçe derbisinde Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu'na gelmesi için resmi başvuruda bulunacak.

Sarı kırmızılı yönetim, derbi sonrası şampiyonluk kutlaması planlaması da yapacak.

Galatasaray'ın temasa geçtiği TFF yönetim kurulu üyeleri, şampiyonluğun garantilenmesi halinde kupayı getirme konusunda yeşil ışık yaktı. Konunun TFF yönetim kurulunda görüşüleceği ve onay çıkması halinde derbi öncesi Nef Stadyumu'nda getirileceği öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading