Yandex Metrica

Son dakika: Futbolseverleri sevince boğan iddia! Maçlar şifresiz mi yayınlanacak?

Son dakika: Futbolseverleri sevince boğan iddia! Maçlar şifresiz mi yayınlanacak?

Son dakika haberleri... 2022-2023 Süper Lig ve TFF 1. Lig maçları hangi kanalda yayınlanacak? Yaklaşan yeni sezon öncesi yayın ihalesi hakkında ortaya sürpriz iddialar atıldı.

Spor

11.02.2024, 18:52

Süper Lig ve TFF 1. Lig maçlarının yayın ihalesinin henüz gerçekleştirilmemiş olması kafalarda soru işaretleri yarattı.

Ortaya atılan iddialara göre beINSPORTS'un yeni sezonda ihaleyi almayacağı yönündeydi ama uzun süren görüşmelerin ardından Digiturk'un fiyatta iyileştirme yaparak ihaleyi kazanacağı iddia edildi.

Çok büyük bir aksilik olmadığı taktirde yeni sezonda oynanacak Süper Lig ve TFF 1.Lig maçları beINSPORTS'tan yayınlanacak. 

Kulislerde geçen bilgilere göre yeni sezonda 1 Süper Lig maçının şifresiz olarak TRT'den de verilebileceği konuşulmuştu.

Şu anda geçici olarak Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığı görevini yürüten Servet Yardımcı, "Yayın ihalesi görüşmelerimiz devam ediyor. Tüm futbolseverlerin merak ettiği soru bu. En kısa zamanda bu merakı gidermek için çabalıyoruz. Yakın zamanda pozitif haberimizi almış olursunuz. Şu anda doğru yoldayız. İstişare ederek görüşmeleri yürütüyoruz.’’ ifadelerini dile getirmişti.

Öte yandan yayın ihalesi sürecine dahil olan Saran Group, TFF'den gerekli adımların gelmemesi nedeniyle mahkemeye gidebileceği konuşuluyor

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading