Yandex Metrica

Son dakika! Fenerbahçe'nin Süper Kupa talebine TFF'den cevap

Son dakika! Fenerbahçe'nin Süper Kupa talebine TFF'den cevap

Son dakika haberleri... Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Fenerbahçe'nin Beşiktaş ile oynamak istediği 2011 TFF Süper Kupa finali isteğine yanıt verdi.

Spor

23.01.2024, 22:03

Geçtiğimiz günlerde 3 Temmuz futbolda şike davasından beraat eden Fenerbahçe, 10 sene önce oynanmayan TFF Süper Kupa finalinin oynamasını talep etmişti.

Bugün açıklamalarda bulunan Türkiye Futbol Federasyonu  Başkanı Nihat Özdemir, süreçle ilgili açıklamalarda bulunarak Sarı-lacivetlileri heyecanlandıran bir açıklama yaptı.

Başvuruyu değerlendireceklerini belirten Özdemir, "Yönetim kurulu toplantısında değerlendirip karar vereceğiz. Benim kişisel görüşüm olumlu. Bu maç oynanabilir. Böyle bir kupa maçı Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüpleri için yeni bir gelir kaynağı olur" ifadelerini kullandı.

Olympiakoslu futbolcudan el hareketi! Gözlerden kaçtı ve cezasız kaldı Olympiakoslu futbolcudan el hareketi! Gözlerden kaçtı ve cezasız kaldı Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ DESTEK VERDİ

2010-2011 Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş'ın futbol şube sorumlusu Emre Kocadağ da Fenerbahçe'nin talebine cevap verdi.

Kararın ellerinde olmadıklarını aktaran Kocadağ, "Türkiye Futbol Federasyonu bu yönde karar verirse biz tabii ki oynamak isteriz." değerlendirmesinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading