Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: Fenerbahçe Emre Mor transferini resmen duyurdu

Son dakika: Fenerbahçe Emre Mor transferini resmen duyurdu

Son dakika haberleri... Fenerbahçe, Emre Mor transferi için VavaCars Fatih Karagümrük ve oyuncuyla prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı.

Spor

23.01.2024, 19:28

Fenerbahçe Kulübü, Fatih Karagümrüklü oyuncu Emre Mor'un transferi için prensipte anlaşıldığını duyurdu.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Emre Mor transferi için Fatih Karagümrük Kulübü ve oyuncunun kendisi ile prensip anlaşmasına varmıştır." denildi.

Olaylı derbide sahaya ilk atlayan taraftar açığa çıktı! Almanya'dan Papara... Haberi Görüntüle

HURMA: FENERBAHÇE'YE SÖZ VERDİM

Fatih Karagümrük Kulübü Başkanı Süleyman Hurma, TRT Spor'a yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; "Emre Mor için Fenerbahçe'ye söz verdim. Bundan sonra bir başka takım 10 milyon Euro bile verse, satmam. Sözümü tutarım.Emre Mor’un bir sene daha kalması için fedakarlık yaptım. Daha fazla para önerdim. Bir sene daha kalsa, 20 milyon euroya satardım. Ama gitmek istedi ve böyle bir tablo ortaya çıktı."

Yılın transfer yarışı! Real Madrid, PSG', Chelsea... Haberi Görüntüle

EMRE MOR'UN PERFORMANSI

Sırasıyla Galatasaray, Olimpiakos ve Karagümrük'ta oynayan Emre Mor bu sezon sınıfı geçti. Süper Lig'de bu sezon 26 maça çıkan Emre Mor, 5 gol 3 asist yaptı. Türkiye Kupası'nda da 3 maça çıkan 24 yaşındaki yıldız 1 gol 1 de asist yapmayı başardı. Emre Mor bu sezon Fatih Karagümrük'te toplam 29 maça çıktı.

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe daha önce kadrosuna Lincoln ve Bruma'yı katmıştı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading