Yandex Metrica

Son dakika: Fatih Terim İngiltere'ye gidiyor! Yeni takımı belli oldu

Son dakika: Fatih Terim İngiltere'ye gidiyor! Yeni takımı belli oldu

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiliz ekibi Hull City'de alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Shota Arveladze ile yolların ayrılmıştı. Hull Cit'nin yeni çalıştırıcısının kim olacağı merak konusu olurken, İngiltere'den flaş bir iddia ortaya atıldı.

Spor

23.01.2024, 19:52

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, teknik direktör Shota Arveladze ile yolların ayrıldığını açıkladı. Hull City’de menajer Shota Arveladze’nin görevden alınmasının ardından kulüp sahibi Acun Ilıcalı, yeni menajer arayışlarına başladıklarını açıkladı. Hull’un yerel gazetesi Hull Daily Mail, teknik direktör adaylarıyla ilgili bir anket yayınladı ve ilginç isimlere yer verdi.

Konyaspor Kasımpaşa'yı deplasmanda rahat geçti Konyaspor Kasımpaşa'yı deplasmanda rahat geçti Haberi Görüntüle

ANKETTE DİKKAT ÇEKEN İSİMLER

Hull City’nin yeni menajerinin kim olacağı tartışılırken bölgenin en güçlü medya platformu Hull Live konuyla ilgili bir anket başlatırken, ankette tanıdık isimler de yer aldı.

UEFA'dan Halil Umut Meler'e kritik görev: EURO 2024'e atandı UEFA'dan Halil Umut Meler'e kritik görev: EURO 2024'e atandı Haberi Görüntüle

ŞENOL GÜNEŞ

Fatih Terim’in yanı sıra Şenol Güneş’in adı da ankette yer aldı. A Milli Takım’dan ayrıldıktan sonra herhangi bir takım çalıştırmayan Şenol Güneş’in adı Valerien Ismael’den önce Beşiktaş ile de anılmıştı.

2024 Türkiye Voleybol Milletler Ligi maçı ne zaman? Türkiye-Japonya voleybol maçı hangi gün, saat kaçta başlayacak? 2024 Türkiye Voleybol Milletler Ligi maçı ne zaman? Türkiye-Japonya voleybol... Haberi Görüntüle

ROB EDWARDS

Watford’daki görevinden henüz alınan Rob Edwards ise listede yer alan bir diğer isim. Uzun süre Wolverhampton’ın alt yaş gruplarında çalışan 39 yaşındaki teknik direktör boşta.

Yapay zeka açıkladı: Şampiyonlar Ligi'ni kazanacak ilk Türk takımı belli oldu! Yapay zeka açıkladı: Şampiyonlar Ligi'ni kazanacak ilk Türk takımı belli... Haberi Görüntüle

JAVI GRACIA

52 yaşındaki İspanyol teknik direktörün adı da ankette yer aldı. Son olarak Katar ekibi Al Sadd’ı çalıştıran Javi Gracia, daha önce Watford’da İngiltere deneyimi yaşamıştı. Gracia ayrıca Valencia, Rubin Kazan, Malaga ve Osasuna gibi takımlarda da çalıştı.

Herkes merak ediyordu: Beşiktaş'ta Fernando Santos ile Rıza Çalımbay'ın maaş ve tazminatları açıklandı Herkes merak ediyordu: Beşiktaş'ta Fernando Santos ile Rıza Çalımbay'ın maaş... Haberi Görüntüle

FATİH TERİM

Hull Live’ın anketinde Fatih Terim ismi dikkat çekti. Galatasaray’dan ayrıldıktan sonra boşa çıkan Terim geçtiğimiz günlerde Netflix’te yayınlanan belgeseliyle futbol gündeminde dikkat çekmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading