Yandex Metrica

Son dakika: Dünyanın 1 numarası Türkiye'ye geliyor! Galatasaray'ın yeni hocası belli oldu

Son dakika: Dünyanın 1 numarası Türkiye'ye geliyor! Galatasaray'ın yeni hocası belli oldu

Son dakika haberleri... Galatasaray'da yapılacak başkanlık seçimi öncesi adaylığını açıklayan Eşref Hamamcıoğlu'nun göreve getireceği teknik direktör ortaya çıktı. Sarı-kırmızılılar aradığı ismi İtalya'da buldu.

Spor

23.01.2024, 19:22

Galatasaray'da 11 Haziran'da yapılacak başkanlık seçiminde Dursun Özbek ile beraber adaylığını açıklayan Eşref Hamamcıoğlu'nun hoca adayı belli oldu.

Yabancı bir isimle çalışacaklarını belirten Hamamcıoğlu, İtalyan antrenör Roberto Mancini ve Roberto De Zerbi ile görüştü.

İtalya'yı EURO 2020 şampiyonu yaparak Avrupa'ya damgasını vuran Mancini'den olumlu yanıt alan Eşref Hamamcıoğlu ve ekibi, alternatif isim olarak De Zerbi'yi belirledi.

İtalyan ekolünden beslenmek isteyen Hamamcıoğlu, seçimi kazanması durumunda yeni hocasının bu iki isimden biri olacağını yakın çevresine iletti.

Fırtına Kayseri'de esti: Üçüncülük için arayı açıyor Fırtına Kayseri'de esti: Üçüncülük için arayı açıyor Haberi Görüntüle

DE ZERBİ SÜRPRİZİ

Galatasaray'da gündeme gelen De Zerbi'nin şu anda boşta olması kendisinin bu göreve daha yakın isim olduğu iddia ediliyor.

Mancini'nin İtalya milli takımındaki görevinin devam etmesinden dolayı De Zerbi'ye daha fazla ağırlık veren Eşref Hamamcıoğlu, 42 yaşındaki genç hocayla ön görüşme gerçekleştirdi.

Son olarak Ukrayna ekibi Shakhtar'ı çalıştıran İtalyan hoca, 30 maçta 20 galibiyet, 5 yenilgi ve beraberlik elde etti.

Rusya ile çıkan savaş sonrası sözleşmesini fesheden Zerbi, İtalya'ya geri döndü.

Mehmet Büyükekşi tekrar aday olacak mı? Büyükekşi TFF Başkanlığına aday olacak mı? Mehmet Büyükekşi tekrar aday olacak mı? Büyükekşi TFF Başkanlığına aday... Haberi Görüntüle

EŞREF HAMAMCIOĞLU YENİ HOCAYI DUYURDU

Anadolu Ajansı'na konuşan Eşref Hamamcıoğlu, mevcut teknik direktör Domenec Torrent'in sözleşmesini uygun şartlarda feshetmeyi planladıklarını belirterek, "Bizim teknik direktör adaylarımız yabancı. İtalya'daki isimlerle bir temasımız oldu. Mancini zaten daha önce Türkiye'de çalışmıştı. Diğer antrenör de genç ve başarılı. Bir ön temasımız oldu. Gel desek gelirler. Mancini de buna dahil." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading