Yandex Metrica

Son dakika... Dev finalde kadrolar belli oldu: Hakan Çalhanoğlu ve İlkay Gündoğan 11'de!

Son dakika... Dev finalde kadrolar belli oldu: Hakan Çalhanoğlu ve İlkay Gündoğan 11'de!

İstanbul'da bu akşam UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde İngiliz ekibi Manchester City ile İtalya temsilcisi Inter karşı karşıya geliyor. Dev finalin ilk 11'leri belli oldu.

Spor

23.01.2024, 21:01

UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde İngiliz ekibi Manchester City ile İtalya temsilcisi Inter karşı karşıya geliyor. İstanbul'da oynanacak dev karşılaşmanın ilk 11'leri belli oldu. 

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 22.00'de oynanacak maç ile 2022-2023 sezonunun şampiyonu belli olacak.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli turnuvasının final maçı olan Manchester City - Inter karşılaşması milyonlarca seyirci tarafından takip edilecek. 

Karşılaşmayı Polonyalı hakem Szymon Marciniak yönetecek. Marciniak'ın yardımcılıklarını Pawel Sokolnicki ve Tomasz Listkiewicz üstlenecek. Tomasz Kwiatowski video yardımcı hakem olarak görev yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Rumen Istvan Kovacs olacak.

Bugün hangi takımların maçı var 21 Nisan? Bugün kimlerin maçı var? Bugün hangi takımların maçı var 21 Nisan? Bugün kimlerin maçı... Haberi Görüntüle

DEV FİNALDE İLK 11'LER BELLİ OLDU

MANCHESTER CİTY: Ederson, Akanji, Stones, Dias, Ake, Rodri, İlkay Gündoğan, De Bruyne, B. Silva, Grealish, Haaland

INTER: Onana, Darmian, Acerbi, Bastoni, Dumfries, Barella, Brozovic, Hakan Çalhanoğlu, Di Marco, Dzeko, Lautaro Martinez

Ve teknik direktörlük koltuğunun yeni ismi belli oldu! İtalyan efsanesi ile anlaşma sağlandı Ve teknik direktörlük koltuğunun yeni ismi belli oldu! İtalyan efsanesi... Haberi Görüntüle

72 BİN TARAFTAR

UEFA, yaklaşık 72 bin taraftarın Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki finali takip edeceğini belirtti.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nın doğu tribününün arkasında sponsorlar ve VIP bileti olanlar için ağırlama alanları hazırlandı.

Kuzey ve güney tribünlerinin yer aldığı bölümde ise taraftar alanları olacak. Inter taraftarı kuzey, Manchester City seyircisi ise güney tribününde yer alacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading