Yandex Metrica

Son dakika: Derbide ilk 11'ler belli oldu! Beşiktaş, Fenerbahçe'yi ağırlıyor

Son dakika: Derbide ilk 11'ler belli oldu! Beşiktaş, Fenerbahçe'yi ağırlıyor

Son dakika haberleri... Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş ve Fenerbahçe Vodafone Park'ta kozlarını paylaşacak. Zorlu mücadele öncesi takımların sahaya çıkacağı kadrolar ortaya çıktı.

Spor

23.01.2024, 19:53

Süper Lig'in 8. haftasındaki derbi müsabakasında Beşiktaş evinde Fenerbahçe'yi konuk edecek.

Vodafone Park'ta saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Volkan Bayarslan yönetecek.

Milli maçlar öncesindeki son lig maçında İstanbulspor'la 2-2 berabere kalarak beklemediği bir puan kaybı yaşayan siyah-beyazlı ekip, derbiyi kazanarak yeniden yükselişe geçmenin planlarını yapıyor.

Ligde 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgisi bulunan Beşiktaş, 14 puanla 4. sırada yer alırken, 4 galibiyet, birer mağlubiyet ve beraberliği bulunan Fenerbahçe 13 puanla 6. basamakta bulunuyor.

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael'in elinde sakatlığı oluşan Redmond'u derbide ilk 11'de sahaya sürmesi bekleniyor.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un ise Michy Batshuayi'yi yedekte bekleterek, Enner Valencia ile en uçta derbiye çıkacağı öğrenildi.

Cemil Kazancı kimdir? Servet Yardımcı'nın yönetimdeki Cemil Kazancı nereli, kaç yaşında? Cemil Kazancı kimdir? Servet Yardımcı'nın yönetimdeki Cemil Kazancı nereli, kaç... Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ - FENERBAHÇE 355 KEZ KARŞILAŞTI

Vodafone Park'ta oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak derbi maçında kozlarını paylaşacak Beşiktaş ile Fenerbahçe, Türk futbol tarihinde daha önce 355 kez karşılaştı.

İki ekip arasında 28 Kasım 1924'te Fenerbahçe'nin 4-0 üstün tamamladığı müsabakayla başlayan 98 yıllık rekabette sarı-lacivertliler, rakibi karşısında galibiyet ve gol sayısı bakımından önde bulunuyor.

Geride kalan maçlarda Fenerbahçe 133, Beşiktaş 126 galibiyet aldı, 96 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı.

Rekabette Fenerbahçe'nin 492 golüne, Beşiktaş 451 golle karşılık verdi.

Çok konuşulacak kulis bilgisi! Olympiakos'a elenen Fenerbahçe penaltı çalışmamış Çok konuşulacak kulis bilgisi! Olympiakos'a elenen Fenerbahçe penaltı çalışmamış Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ - FENERBAHÇE İLK 11'LER

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Tayyip, Saiss, Masuaku, Gedson Fernandes, Salih Uçan, Josef de Souza, Muleka, Redmond, Weghorst

Fenerbahçe: Altay, Osayi, Gustavo, Szalai, Ferdi, Arao, Crespo, İrfan Can Kahveci, Alioski, Joao Pedro, Valencia

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading