Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: Cristiano Ronaldo'nun yeni takımı belli oldu! Ezeli rakibe gidiyor

Son dakika: Cristiano Ronaldo'nun yeni takımı belli oldu! Ezeli rakibe gidiyor

Son dakika haberleri... Manchester United'da mutsuz olduğu iddia edilen Cristiano Ronaldo'nun İngiltere'den ayrılacağı konuşuluyor.

Spor

23.01.2024, 22:03

Cristiano Ronaldo'nun transfer iddiası gündemi sarsttı.

Juventus'tan ayrılarak Manchester United'a geri dönen 36 yaşındaki yıldızın İngiltere'de mutsuz olduğu ve İspanya'ya geri döneceği iddia edildi.

El Mundo Deportivo'nun haberine göre; 2023 yılında sözleşmesi bitecek olan Ronaldo'nun Barcelona'da forma giyen Gerard Pique ile iletişime geçtiği ve kendisini Katalan devine önerdiği konuşuluyor.

Portekizli yıldızın menajeri olan Jorge Mendes’in Barcelona Başkanı Joan Laporta ve futbol direktörü Mateu Alemany ile arasının iyi olduğu ve bu transferin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi.

TFF'den Trabzonspor'a ceza açıklaması: Gerekli müeyyide uygulanacak Haberi Görüntüle

RAGNİCK'İN SİSTEMİNDEN RAHATSIZ

Ole Gunnar Solskjaer’in ayrılığı sonrasında takımın başına geçen Ralf Ragnick’in sisteminde rahat olamayan Ronaldo, saha içinde de mutlu değil. Real Madrid’deki 9 yılın ardından Juventus’ta da 3 yıl forma giyen Ronaldo, İtalyan ekibinde de son sezonunda saha içerisindeki özgürlüğünü kaybetmişti.

Arsenal'den flaş imza! Yeni sözleşme duyuruldu Haberi Görüntüle

RONALDO MESSİ'NİN EVİNE GEÇİYOR

Cristiano Ronaldo'nun Barselona şehrinde kiralık ev bile baktığı ve Lionel Messi'nin daha önce kaldığı villayı kiralamak için Arjantinli yıldızdan tavsiye aldığı kamuoyunda geçen haberler arasında yer aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading