Yandex Metrica

Son dakika! Cristiano Ronaldo'nun yeni adresi belli oldu

Son dakika! Cristiano Ronaldo'nun yeni adresi belli oldu

Son dakika gelişmesine göre; Juventus'un Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'nun yeni adresi Manchester City oldu.

Spor

23.01.2024, 17:53

İtalyan devi Juventus'la yollarını ayrımaya hazırlanan Cristiano Ronaldo'nun yeni adresi belli oldu. Portekizli yıldız, bundan böyle Premier Lig'de Manchester City forması giyecek. İspanyol AS gazetesinde yer alan iddiaya göre; Manchester City, Cristiano Ronaldo ve menajeri Jorge Mendes'i ikna etti. İngiliz ekibi, Juventus ile görüşmeleri sürdürüyor. Juventus, anlaşma karşılığında Gabriel Jesus'u almak, Manchester City ise Raheem Sterling'i vermek istiyor. 

Denizlispor'un horozları kabardı! 5 futbolcu, kulübü TFF'ye şikayet etti Denizlispor'un horozları kabardı! 5 futbolcu, kulübü TFF'ye şikayet etti Haberi Görüntüle

YEDEK SOYUNMUŞTU

Juventus ise süper yıldızını satma konusunda gönülsüz ve bonservisini almayı düşünen takımdan yüklü bir rakam isteyeceği öne sürüldü. Ronaldo ise Juventus'un sezonun ilk haftasında Udinese ile 2-2 berabere kaldığı maçta yedek soyunmasına karşın, kulübüyle devam etmek istediğini açıklamıştı.

Guardiola'nın saati dudak uçuklattı! Dünyada 50 kişide var Guardiola'nın saati dudak uçuklattı! Dünyada 50 kişide var Haberi Görüntüle

RONALDO'NUN KARİYERİ

Cristiano Ronaldo, profesyonel kariyerine başladığı Sporting'den Alex Ferguson yönetimindeki Manchester United'a, oradan Real Madrid'e transfer olmuş, son olarak 2018 yazında Juventus'un yolunu tuttmuştu. Portekizli futbolcunun kariyerinde 5 şampiyonlar ligi, 3 premier lig, 2'şer la liga ve serie a şampiyonluğu bulunuyor.

Beşiktaş'ta Fernando Santos için son şans! Beşiktaş'ta Fernando Santos için son şans! Haberi Görüntüle

''GİTMEM'' DEMİŞTİ

Ronaldo, 2013 yılında verdiği bir röportajda, şu ifadeleri kullanmıştı; "United yerine City'ye gider miyim? Bunu yapamam çünkü kalbimde Manchester United var. City'ye gitmem çok çok çok çok zor."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading