Yandex Metrica

Son dakika: Beşiktaş'ta N'Sakala fenalaşarak yere yığıldı

Son dakika: Beşiktaş'ta N'Sakala fenalaşarak yere yığıldı

Son dakika haberine göre, Beşiktaş'ın sol beki Fabrice N'Sakala, Gaziantep FK maçının 70. dakikasında bir anda fenalaşarak yere yığıldı. Olay yerinde acil müdahale edilen N’Sakala hastaneye kaldırıldı.

Spor

23.01.2024, 17:51

Süper Lig'in 2. Haftasında karşı karşıya gelen Beşiktaş ile Gaziantep maçında siyah-beyazlı ekibin deneyimli oyuncusu Fabrice N'Sakala bir anda fenalaştı.

Mücadelenin 70. dakikasında 31 yaşındaki oyuncu topsuz alanda bir anda yere yığıldı. N'Sakala'ya ilk müdahaleye Necip Uysal gitti. Daha sonra sağlık ekipleri sahaya girdi ve Fabrice N'Sakala ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Deneyimli futbolcunun bilincinin açık olduğu belirtildi. N'Sakala'nın durumunun iyi olduğu ve futbolcunun hayati bir tehlikesi olmadığı öğrenildi. Rahatsızlığıyla ilgili de herhangi bir sorun tespit edilemedi.

New York Knicks - Philadelphia 76ers NBA maçı bugün mü, ne zaman? New York Knicks - Philadelphia 76ers saat kaçta, hangi kanalda? New York Knicks - Philadelphia 76ers NBA maçı bugün mü,... Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA

Siyah-beyazlı kulüp tarafından yapılan açıklamada, "Futbol Takımımızın Gaziantep FK ile oynadığı müsabakada yaşadığı rahatsızlık nedeniyle oyuna devam edemeyen Fabrice Nsakala, bilinci açık bir şekilde tedbir amacıyla hastaneye sevk edilmiştir." İfadeleri kullanıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading