Yandex Metrica

Son dakika! Barcelonalı yıldız gözyaşları içinde futbolu bıraktı

Son dakika! Barcelonalı yıldız gözyaşları içinde futbolu bıraktı

Son dakika haberleri... Sezon başı Manchester City'den transfer edilen Sergio Agüero'nun Barcelona kariyeri kısa sürdü.

Spor

23.01.2024, 22:02

Barcelona'da forma giyen Sergio Agüero kalbinde ritim bozukluğunu öne sürerek futbolu bıraktığını açıkladı.

Bugün stadyumda basın toplantısı düzenleyen 33 yaşındaki Arjantinli yıldız kararını açıkladığı esnada gözyaşlarına hakim olamadı.

İspanya'ya yıllar sonra döndüğü zaman taraftarların kendisini çok iyi karşıladığını belirten Agüero, "Geldiğimde herkesin beni karşılama şekli inanılmazdı. Barça ve takım arkadaşlarım için her zaman en iyisini umacağım. Daha 18 yaşındayken bana kapılarını açan Atletico Madrid'e  teşekkür ederim. Manchester City, herkes kulüp hakkında ne hissettiğimi biliyor. Bir de Barça'nın beni karşıladığı için nasıl yaptıklarını. Özellikle de tüm kalbimle sevdiğim Arjantin milli takımını unutmayacağım" dedi.

Sağlık durumu hakkında doktorlarının bırakması yönünde karar verdiğini aktaran Arjantinli yıldız, "En iyi doktorların ellerine teslim edildim ve bana en iyi şeyin çizmelerimi bırakmam olduğunu söylediler. Devam etmek için küçük bir şans olduğunu umuyordum ama olmadı”görüşlerini dile getirdi.

Agüero bu sezon Barcelona ile 5 resmi maça çıkıp,1 gol atmıştı.

Kariyerinde 666 maça çıkan Arjantinli oyuncu, Independiente, Atletico Madrid, Manchester City ve son olarak Barcelona takımlarıyla toplam 379 gol atıp, 146 asist yaptı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading