Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: Anlaşma tamam! Dimitrios Pelkas'ın yeni adresi belli oldu

Son dakika: Anlaşma tamam! Dimitrios Pelkas'ın yeni adresi belli oldu

Son dakika haberleri... Fenerbahçe, Portekizli teknik adam Jorge Jesus'un takımda düşünmediği Dimitrios Pelkas için İngiliz ekibi ile anlaşmaya vardı.

Spor

11.02.2024, 18:03

Son dakika haberi! Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus'un göeve gelmesinden bu yana formaya hasret kalan ve yedek kulübesinden çıkamayan Yunan futbolcu Dimitrios Pelkas'ın yeni adresi belli oldu.

Manchester United'dan flaş sakatlık açıklaması: Altay Bayındır milli maçları kaçıracak Haberi Görüntüle

PRENSİPTE ANLAŞTILAR

Daha önce Ozan Tufan, Allahyar, Doğukan Sinik ve Seri gibi isimleri transfer eden Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, Fenerbahçe ile Dimitrios Pelkas'ın transferi için prensipte anlaşmaya vardı. Yunan futbolcunun son kararını bekleniyor.

UEFA Fenerbahçe'ye neden ceza verdi? Konferans Ligi finali seyircisiz mi... Haberi Görüntüle

ŞOTA'DAN PELKAS'A ÖVGÜ

Hull City Menajeri Shota Arveladze, Yunan oyuncudan övgüyle bahsederken "Dimitrios Pelkas, çok iyi bir oyuncu. Fenerbahçe'de kalitesini gösterdi. Herkesin bildiği bir milli takım oyuncusu." ifadelerini kullandı.

Di Maria'ya ölüm tehdidi! Arjantinli uyuşturucu kartellerinin hedefi oldu Haberi Görüntüle

EROL BULUT'UN VAZGEÇİLMEZİYDİ

Sarı-lacivertlilerin 2020 yazında PAOK'tan kadrosuna kattığı Dimitrios Pelkas, teknik direktör Erol Bulut döneminde takımın vazgeçilmezlerindendi. Yunan oyuncu o sezon 8 gol ve 8 asistle takımına önemli katkıda bulunmuştu.

Almanya'da yüksek güvenlik harekatı! EURO 2024 için dış tehditlere hazırlık... Haberi Görüntüle

PELKAS'IN KARNESİ

Yunan futbolcu Dimitrios Pelkas, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 33 resmi maçın 13'ünde ilk 11'de yer aldı ve toplam 1266 dakika süre aldı. 28 yaşındaki Yunan oyuncu, bu karşılaşmalarda 5 golle takımına katkıda bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading