Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: A Milli Takım deplasmanda galibiyet arıyor! Faroe Adaları - Türkiye ilk 11'leri belli oldu

Son dakika: A Milli Takım deplasmanda galibiyet arıyor! Faroe Adaları - Türkiye ilk 11'leri belli oldu

Son dakika haberleri... A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'taki altıncı ve son maçında , Faroe Adaları deplasmanına çıkıyor. Daha önce grupta 5 maçta 13 puan toplayarak Uluslar B Ligine yükselmeyi garantileyen Ay-Yıldızlılar'da hedef farklı galibiyet. Mücadele öncesi ilk 11'ler belli oldu

Spor

09.02.2024, 14:48

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'taki altıncı ve son maçında A Milli Futbol Takımımız, Faroe Adaları'na konuk oluyor. 

Olimpia Milano - Fenerbahçe Beko maçı bugün mü, saat kaçta?... Haberi Görüntüle

MAÇ HANGİ KANALDA?

Başkent Torshavn'daki Torsvollur Stadı'nda oynanacak ve TSİ 21.45'te başlayacak mücadele, TRT 1'den naklen yayımlanacak. Müsabakada, Ukrayna Futbol Federasyonundan Serhiy Boiko düdük çalacak. Boiko'nun yardımcılıklarını Dmytro Zaporozhenko ve Sergii Prystupa yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Anatoliy Abdula olacak.

Avusturya-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye-Avusturya maçı hangi kanalda... Haberi Görüntüle

FAROE ADALARI - TÜRKİYE MAÇI İLK 11'LERİ

FAROE ADALARI: Gestsson, Rolantsson, Vatnsdal, G. Vatnhamar, Davidsen, Bjartalid, S. Vanthamar, Andreasen, Joensen, Olsen, Edmundsson.

TÜRKİYE: Altay, Zeki, Kaan, Ozan, Eren, Berkan, Ferdi, Yunus, Kerem, İrfan Can, Serdar Dursun.

Guillermo Ochoa'dan flaş karar: Sezon bitiminde ayrılacak Haberi Görüntüle

LÜKSEMBURG MAÇI KADROSUNDAN 4 DEĞİŞİKLİK

Ay-yıldızlı ekipte cezalı Cengiz Ünder ile sakatlıkları nedeniyle aday kadrodan çıkartılan Çağlar Söyüncü, Merih Demiral, Orkun Kökçü ve Enes Ünal bu mücadelede forma giyemeyecek. Bu oyuncuların yerine aday kadroya davet edilen Umut Bozok, Ravil Tagir, Cenk Özkaçar ve Berkay Özcan ise teknik direktör Stefan Kuntz'tan forma şansı bekleyecek.

Cenk Tosun'un beklentileri boşa çıktı! Beşiktaş'tan umduğunu bulamadı Haberi Görüntüle

BİR KEZ PUAN KAYBETTİK

Grupta sırasıyla sahasında Faroe Adaları'nı 4-0, deplasmanda Litvanya'yı 6-0, Lüksemburg'u 2-0 ve sahasında Litvanya'yı 2-0 yenen ay-yıldızlı ekip, son maçında İstanbul'da Lüksemburg ile 3-3 berabere kalıp, gruptaki ilk puan kaybını yaşadı. Milliler, bu puan kaybına rağmen son maçlar öncesi grubunu 13 puanla lider tamamlamayı garantiledi ve B Ligi'ne yükseldi.

Grupta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi alan Faroe Adaları ise 5 puanla 3. sırada yer alıyor. Gruptaki diğer maçta ise Lüksemburg, Litvanya'yı konuk edecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading