Yandex Metrica

Sneijder'den şok sözler! Wout Weghorst gibi en az 300 tane forvet var...

Sneijder'den şok sözler! Wout Weghorst gibi en az 300 tane forvet var...

Siyah-beyazlı ekipte adı Manchester United ile anılan Wout Weghorst, bugünkü antrenmanda yer aldı. Hollandalı futbol efsanesi Wesley Sneijder, Manchester United'ın transfer gündemindeki Wout Weghorst hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Spor

23.01.2024, 22:17

Fenerbahçeli taraftarların Avrupa maçı öncesi yönetimden bir isteği var! Fenerbahçeli taraftarların Avrupa maçı öncesi yönetimden bir isteği var! Haberi Görüntüle

ETKİ YARATMAZ

"İnanamıyorum! İngiltere'de Weghorst gibi 300 tane oyuncu var. Bu transferi garip buldum. Manchester United'a faydalı bir etki yaratmaz."

Mehmet Büyükekşi tekrar aday olacak mı? Büyükekşi TFF Başkanlığına aday olacak mı? Mehmet Büyükekşi tekrar aday olacak mı? Büyükekşi TFF Başkanlığına aday... Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ'TAN WOUT WEGHORST AÇIKLAMASI

Futbolcumuzun kontratında Premier Lig'den teklif gelmesi halinde 2,5 milyon avro tazminat bedeliyle sözleşmesinin feshedilebileceği şeklinde çıkış maddesi bulunduğu iddiası hayal ürünüdür. Bununla beraber söz konusu oyuncunun salı günü takımdan ayrılacağı yönündeki haberler tamamen gerçek dışıdır. Wout Weghorst ile ilgili inisiyatif tamamen Beşiktaş Jimnastik Kulübündedir. Bu konu hakkında bir gelişme olduğu takdirde saygıdeğer camiamızın ve kamuoyunun bilgilendirileceği hususunu da belirtiriz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading