Yandex Metrica
SON DAKİKA
Sneijder'den itiraf: Liverpool yerine Galatasaray'ı seçtim

Sneijder'den itiraf: Liverpool yerine Galatasaray'ı seçtim

Bir dönem Galatasaray'da forma giyen Hollandalı eski futbolcu Wesley Sneijder, Liverpool yerine sarı-kırmızılı takımı tercih ettiğini açıkladı.

Spor

23.01.2024, 20:17

Al-Gharafa SC formasıyla yeşil sahalara veda eden Wesley Sneijder, Hollanda'da Veronica Offside isimli bir televizyon programına açıklamalarda bulundu.

Ali Koç garanti verdi! Fenerbahçe'nin önündeki 3 seçenek: Kötü, daha... Haberi Görüntüle

KUPALAR KAZANMAK İÇİN GELDİM

Galatasaray'dan önce Liverpool'a transfer olma durumu olduğunu söyleyen Sneijder, "Liverpool ile Galatasaray arasında bir tercih yapmam gerekiyordu. O dönem Liverpool zor dönemlerden geçiyordu ve kupalar kazanmak için Galatasaray'ı seçmiştim" dedi.

Bir futbolcunun kazanmak isteyeceği en güzel şeyin ödüller olduğunu söyleyen Sneijder,"Ayrıca Noel'de ve yılbaşında da özgür olmayı istedim. Bu bilinçli yaptığım bir seçimdi" diye konuştu.

SON DAKİKA | Sadettin Saran, Fenerbahçe Başkanlığı'na adaylığını resmen açıkladı! Haberi Görüntüle

GALATASARAY KARİYERİ

38 yaşındaki Hollandalı eski futbolcu, 2013-2017 yılları arasında Galatasaray'da forma giydiği dönemde çıktığı 175 maçta 45 gol ve 44 asist kaydetti. Sneijder, Galatasaray ile 2 Türkiye Ligi, 3 Türkiye Süper Kupa ve 3 Türkiye Kupası şampiyonluğu sevinci yaşadı.

6-1'lik hezimet sonrası Montella'dan istifa sorusuna dikkat çeken yanıt Haberi Görüntüle

WOUT WEGHORST ELEŞTİRİSİ

Wesley Sneijder, Voetbalprimeur'e verdiği röportajda da Manchester United'ın Weghorst kararını eleştirmişti. 

Manchester United'ın Weghorst ilgisine, "Şaka olmalı!" şeklinde tepki veren Sneijder, "O gerçekten Manchester United'ın ihtiyacı olan golcü mü? Ben öyle olduğunu düşünmüyorum. Premier Lig'de onun gibi 300 tane forvet var. Bu bir şaka olmalı, bu gerçekten doğru olamaz" dedi.

Sneijder, Hollanda'nın Dünya Kupası'nda Arjantin karşısındaki ilginç duran top organizasyonuna da atıf yaparak, "Serbest vuruştaki hileyi herkes gördü. İngiltere'de artık buna kanmıyorlar" dedi. Duran top organizasyonunda yaşanan karambolün ardından Weghorst topu filelere göndermişti.

Beşiktaş formasıyla bu sezon 18 resmi maçta 9 gol ve 4 asist yapan Weghorst, 2022 Dünya Kupası'nda da 4 maçta 2 gol kaydetmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading