Yandex Metrica

Slimani Türkiye'den kaçarak gitmişti yeni adresi belli oldu! Süper Lig deviyle anlaştı imza atmaya geliyor

Slimani Türkiye'den kaçarak gitmişti yeni adresi belli oldu! Süper Lig deviyle anlaştı imza atmaya geliyor

Son dakika transfer haberleri... Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen Cezayirli golcü İslam Slimani, Süper Lig ekibiyle büyük oranda anlaşmaya vardı. Bir aksilik olmazsa İslam Slimani, yeni sezonda Süper Lig'de forma giyecek.

Spor

23.01.2024, 22:09

Jorge Jesus'la 1 yıllık sözleşme imzalayan Fenerbahçe'de gözler yapılacak transferlere çevrildi. Jesus'un transfer raporu doğrultusunda hareket eden Fenerbahçe yönetimi, İslam Slimani'nin peşinde.

Kadroya dünya çapında klası tartışılmayacak bir golcü almak isteyen Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus'un transfer listesinde bir dönem sarı-lacivertli takımın formasını giyen İslam Slimani var. Fenerbahçe yönetimi, Cezayirli golcü ile iletişime geçti. 33 yaşındaki golcü ile anlaşıılması an meselesi. Slimani'nin yeni sezonda Fenerbahçe forması giymesine kesin gözüyle bakılıyor.

UEFA Konferans Ligi'nde bu gece: Fenerbahçe'nin olası rakibi belli gibi UEFA Konferans Ligi'nde bu gece: Fenerbahçe'nin olası rakibi belli gibi Haberi Görüntüle

JESUS'LA ZİRVE YAPMIŞTI

2013’te Cezayir ekibi Belouizdad’dan Sporting’e transfer olan Islam Slimani, 2015’te takımın başına geçen Jorge Jesus ile geçirdiği 2015-16 sezonunu 46 maçta 31 gol ile tamamlamıştı. Cezayirli oyuncu, bu performansı sonrası 31 milyon euro bonservis bedeliyle Leicester City’ye transfer olmuştu.

Arda Turan çıldırdı! Süper Lig'in gol makinesi ile görüşmeler başladı Arda Turan çıldırdı! Süper Lig'in gol makinesi ile görüşmeler başladı Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'DE FORMA GİYMİŞTİ

Leicester dönemi iyi geçmeyen Islam Slimani, 2018-19 sezonunda kiralık olarak Fenerbahçe forması giymiş ve çıktığı toplam 25 maçta 5 gol atabilmişti. Daha sonra Leicester’dan Monaco’ya kiralanan ve Ocak 2021’de bedelsiz olarak bir başka Fransız ekibi Olympique Lyon’a transfer olan Slimani, Ocak 2022’de ise yeniden Sporting kadrosuna katılmıştı. Fakat Ruben Amorim’in gözüne giremeyen 33 yaşındaki oyuncunun yaz aylarında takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading