Yandex Metrica
SON DAKİKA
Slevan Bilic bombası! Türkiye'ye geliyor!

Slevan Bilic bombası! Türkiye'ye geliyor!

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da teknik adam arayışı devam ediyor. Bordo mavililer başkanlık koltuğu kesinlik kazanınca Slevan Bilic'i kadrosuna katmak için girişimlerde bulunacak. Karadeniz ekibinin yerli hoca önceliği ise Sergen Yalçın.

Spor

23.01.2024, 20:37

Geçtiğimiz haftalarda İngiliz ekibi Watford ile yollarını ayıran Slevan Bilic'in adı Trabzonspor ile anılmaya devam ediyor. Türkiye'ye dönmeye sıcak bakan Hırvat teknik adam Trabzonspor'un genel kurulunu bekliyor. Karadeniz ekibi öte yandan Sergen Yalçın'danolumlu haber bekliyor. Trabzonspor başkanvekili ve başkan adayı Ertuğrul Doğan'ın yerli ve yabancı hocada düşündüğü isimlerin onlar olduğu öğrenildi. Abdullah Avcı'nın istifa etmesiyle Orhan Ak ile yoluna devam eden Trabzonspor'da hedef seneye şampiyonluk kadrosu kurarak ligi bilen hoca getirmek. 

Fenerbahçe kasayı doldurdu! İşte çeyrek final kazancı... Haberi Görüntüle

EN GÜÇLÜ YABANCI ADAY SLAVEN BİLİC

Ülkemizde daha önce Beşiktaş'ı çalıştıran Slaven Bilic son olarak Watford'da görev almıştı. Ligi tanıyan bir ismi teknik direktörlük koltuğuna getirmek isteyen Trabzonspor'da en güçlü yabancı aday olarak Slaven Bilic göze çarpıyor.

Xabi Alonso devleri peşine taktı! Talipler adeta 'Şampiyonlar Ligi' Haberi Görüntüle

8 MAÇTA 1 GALİBİYET SONUNU HAZIRLADI

İngiliz ekibi Watford, Bilic yönetiminde son 8 lig maçında tek galibiyet elde etti. İngiltere temsilcisi, ligde 51 puanla 9. sırada yer alıyor. Beşiktaş'ın 2013-2015 sezonları arasında teknik direktörlüğünü üstlenen Bilic, Hırvatistan Milli Takımı'nın yanı sıra Hajduk Split, Lokomotiv Moskova, West Ham United, El-Ittihad, West Bromwich Albion ve Beijing Guoan'ı çalıştırmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading