Yandex Metrica

Sistem ve Mesut inadı pahalıya patladı! Pereira'nın kaderi 2 maça bağlı

Sistem ve Mesut inadı pahalıya patladı! Pereira'nın kaderi 2 maça bağlı

Fenerbahçe'de peş peşe alınan kötü sonuçlardan dolayı Vitor Pereira'nın kaderi iki maça bağlı. Royal Antwerp ve Kayserispor maçlarından alınacak kötü sonuç Pereira'nın sonu olabilir.

Spor

23.01.2024, 18:13

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın kredisi tükenmek üzere. 'Yarım kalan işimi bitirmeye geldim' diyen Vitor Pereira'nın hikayesi yine yarım kalabilir. 

Ligde üst üste alınan kötü sonuçların yanı sıra Avrupa'da Antwerp'e mağlup olan ve her iki kulvarda da istenilen performans sergilenemeyince hem yönetim hem taraftar, Portekizli hocaya olan ümidini kesmiş durumda.

Ve Unayi Emery imzayı attı! Ve Unayi Emery imzayı attı! Haberi Görüntüle

SİSTEMDEN VAZGEÇMEDİ MESUT'LA İNATLAŞTI

3-4-3 sisteminden inatla vazgeçmeyen Mesut Özil'le arasının bozuk olduğu Pereira, birçok futbolcuyu kulübede oturtup formsuz oyunculara forma verdi ve şampiyonluk yolunda ağır bir yara aldı.

Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz yayınlanacak! İşte İsmail Kartal'ın Yunan'ı yıkacak 11'i Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz yayınlanacak! İşte İsmail Kartal'ın Yunan'ı... Haberi Görüntüle

KADERİ 2 MAÇA BAĞLI

Hem ligde hem Avrupa'da kadro istkrarı yakalayamayan Pereira, bugüne kadar oynattığı futbolla da keyif vermedi ve otoriteler tarafından beğenilmedi. Royal Antwerp ve Kayserispor maçlarından alınacak kötü sonuç Pereira'nın sonu olabilir. İki maçtan da kötü sonuç alınırsa Pereira ile yola devam edilmeyecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading