Yandex Metrica

Sırp tenisçi Djokoviç olayında flaş gelişme! Avukatlardan şoke eden açıklama geldi

Sırp tenisçi Djokoviç olayında flaş gelişme! Avukatlardan şoke eden açıklama geldi

Novak Djokovic'in Avustralya'ya alınmamasından sonra yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sırp tenisçinin avukatları, Djokovic'in 16 Aralık'ta Covid-19 testinin pozitif çıktığını ve bu sebeple aşı muafiyeti içinde olduğunu ifade etti.

Spor

14.02.2024, 22:37

Dünya 1 numarası Novak Djokovic sezonun ilk grand slam turnuvası olan Avustralya Açık'a tıbbi muafiyet ile katılacağını duyurmuştu. 

Çok konuşulacak kulis bilgisi! Olympiakos'a elenen Fenerbahçe penaltı çalışmamış Çok konuşulacak kulis bilgisi! Olympiakos'a elenen Fenerbahçe penaltı çalışmamış Haberi Görüntüle

TIBBİ MUAFİYET VİCTORIA EYALETİNDEN KABUL GÖRMEDİ

Aşı olmayı reddeden Djokovic'in Avustralya Açık yönetiminden aldığı tıbbi muafiyet, Victoria eyaleti tarafından kabul görmemişti.

Sontos'un ardından Feyyaz Uçar da mı gidiyor? İstifa iddiasına yanıt Sontos'un ardından Feyyaz Uçar da mı gidiyor? İstifa iddiasına yanıt Haberi Görüntüle

AVUKATLAR YENİ BELGE SUNDU

Avustralya Açık'a katılma planıyla ülkeye giden ancak vizesi iptal edilerek hakkında sınır dışı kararı çıkartılan Novak Djokovic'in avukatları ise yeni bir belge sundu.

Hakan Çalhanoğlu'dan milli takım açıklaması: Boş boş konuşuyorlar Hakan Çalhanoğlu'dan milli takım açıklaması: Boş boş konuşuyorlar Haberi Görüntüle

16 ARALIK'TA PCR TESTİ POZİTİF ÇIKMIŞ

BBC ve Reuters gibi ajansların geçtiği bilgilere göre Djokovic'in avukatları, Sırp tenisçinin 16 Aralık'ta Covid-19 testinin pozitif çıktığı belgeleri sunacak. Djokovic cephesi, bu bağlamda aşı muafiyeti konusunu bir kez daha gündeme getirmiş olacaklar. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading