Yandex Metrica

Sinan Engin canlı yayında Sergen Yalçın'ı duyurdu! Beşiktaş taraftarı hayal kırıklığına uğradı

Sinan Engin canlı yayında Sergen Yalçın'ı duyurdu! Beşiktaş taraftarı hayal kırıklığına uğradı

Son dakika haberleri... Beşiktaş'ın eski yöneticisi Sinan Engin, canlı yayında Sergen Yalçın ile ilgili flaş bir açıklamada bulunarak taraftarları şaşırttı.

Spor

01.02.2024, 14:02

Beşiktaş'ta görevden ayrılması gündeme gelen Valerien Ismael'in yerine Sergen Yalçın ve Şenol Güneş'ten birinin geleceği iddia edilmişti.

Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında açıklama yapan Sinan Engin, Sergen Yalçın ile konuştuğunu itiraf ederek kendisinin çalışmak istemediğini söyledi.

Aralarında geçen konuşmayı aktaran Engin,  "Sergen Yalçın ile konuştum, takım çalıştırmayacak. İstemiyor yani… İkna ederler mi bilmiyorum ama şu an için böyle bir düşüncesi yok. Ismael olmadı. Sevgili Başkan Ahmet Nur Çebi, gereken operasyonu yap. Valerien Ismael ile devre arası yollar ayrılır gibi görünüyor." ifadelerini kullandı.

Ömer Faruk Yurtseven attı, Utah kazandı Ömer Faruk Yurtseven attı, Utah kazandı Haberi Görüntüle

SİNAN ENGİN: FUTBOLCULAR HOCAYI SATMIŞTIR

Bir futbolcu grubunda, hocanın taktiğini eleştirenler varsa, o futbolcular, hocayı satmıştır! Wout Weghorst'un demecine bakın, dikiş daha tutmaz! Valerien Ismael, Beşiktaş taraftarının gönlüne giremedi. Hatay'dan 3 puanla dönse, içeride Ümraniyespor'u da yense, gitti Galatasaray ile de berabere kaldı. Taraftarlar yine de Valerien Ismael'e tezahürat yapmaz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading