Yandex Metrica

Sezona damga vuracak! Adana Demirspor, dünya yıldızını Türkiye’ye getiriyor

Sezona damga vuracak! Adana Demirspor, dünya yıldızını Türkiye’ye getiriyor

 Süper Lig'e iki sezon önce yükselen Adana Demirspor, ligde varlığıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Yıllardır Türk kulüplerinin transfer etmek için uğraş verdiği Brezilyalı yıldız Hulk yine gündeme geldi.

Spor

01.04.2024, 21:53

Geçtiğimiz senenin sezon başında Beşiktaş, Hulk'un transferi için uğraş vermiş fakat yıldız futbolcu Brezilyalı futbolcu ülkesinin takımlarından Atletico Minerio'ya imza atmıştı.

Kariyerinde Porto ve Zenit gibi kulüplerde forma giyen ve 687 maçta 369 gol, 197 asist katkısı bulunan Hulk, şu andaki takımı Atletico Minerio ise 114 maçta 65 gol atıp 18 asist yaptı.

Adana Demirspor, ara transfer döneminde yine tüm dikkatleri üzerine çekmeye hazırlanıyor.

Mehmet Büyükekşi tekrar aday olacak mı? Büyükekşi TFF Başkanlığına aday olacak mı? Mehmet Büyükekşi tekrar aday olacak mı? Büyükekşi TFF Başkanlığına aday... Haberi Görüntüle

ADANADEMİR SPOR HULK'U TRANSFER ETMEK İSTİYOR

Devre arasında dünyaca ünlü bir forvet almak isteyen Güney ekibi, Hulk'un peşine düştü.

Lacivert-Mavililer'de sezon başlarken Mario Balotelli'nin ayrılmasının ardından Dzyuba kadroya katılmıştı.

Yıldız forvetten beklediği verimi alamayan Şimşekler, geçtiğimiz günlerde sözleşmeyi feshetti.

Başkan Murat Sancak'ın daha önce, "Balotelli erken ayrılsaydı Suarez, Pato, Hulk gibi isimlere yönelecektik" açıklaması hafızalarda yerini korurken yönetimin şimdiden Hulk transferi için devreye girdiği ifade edildi.

Brezilya'da Atletico Mineiro forması giyen ve sözleşmesi devam ediyor olmasına karşın ayrılık iddialarıyla gündeme gelen Hulk'a resmi teklifin yapılacağı bildirildi.

Adana Demirspor'un uzun yıllar süren Süper Lig hasretine son veren, dünyaca ünlü yıldızları tek tek şehre indirip takımı kalıcı hale getiren Murat Sancak'ın kadroyu güçlendirmek ve çıtayı yükseltmek adına yine elinden geleni yapacağı gelen haberler arasında.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading