Yandex Metrica

Sevilla'ya gitmesi beklenen Nelsson'da sürpriz gelişme! Rekor fiyata İngiliz devine transfer oluyor

Sevilla'ya gitmesi beklenen Nelsson'da sürpriz gelişme! Rekor fiyata İngiliz devine transfer oluyor

Son dakika transfer haberleri... İspanya La Liga ekibi Sevilla'ya transfer olması beklenen Victor Nelsson'a İngiltere'den sürpriz teklif geldi. Premier Lig ekibinin daha fazla ücret vereceği belirtildi.

Spor

23.01.2024, 19:39

Galatasaray'da Victor Nelsson ile yollar ayrılma noktasına geldi.

İspanya La Liga ekibi Sevilla ile anlaşmasına rağmen bonservis pazarlığından dolayı bir türlü imza atamayan Victor Nelsson, bu kez Premier Lig'den teklif aldı.

Fulham ve Newcastle United'ın Danimarkalı stoperi yakından takip ettiği ve kadrosuna katmak için Galatasaray'a ilgi mektubu gönderdiği belirtildi.

Hakan Çalhanoğlu'ndan bomba itiraf! Birlikte oynadığı en iyi futbolcu A Milli Takım'dan Hakan Çalhanoğlu'ndan bomba itiraf! Birlikte oynadığı en iyi futbolcu A... Haberi Görüntüle

NELSSON SEVİLLA'YI İSTİYOR

Sevilla'nın 12 milyon Euro'luk teklifini az bulduğu gerekçesiyle kabul etmeyen Galatasaray, 23 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinde yazan 25 milyon Euro serbest kalma maddesini talep etti.

Oyuncunun İspanyol takımına gitmek istemesine rağmen İngiltere Premier Lig ekibi Fulham'dan 14 milyon Euro, Newcastle United'dan da 15 milyon Euro teklif aldığı iddia edilen Sarı-kırmızılılar, en fazla bonservisi veren takıma Nelsson'u satma kararı aldı.

Transferin bitmesine kısa süre kala Nelsson için fiyat arttırması beklenen Sevilla'nın yeni bir teklifle daha gelmesi bekleniyor.

Kulüp için beklenen öneri gelmemesi durumunda Nelsson'u kesin olarak İngiltere'ye transfer olacağı konuşuluyor.

Nelsson geçen sezon Kopenhag takımından 7 milyon Euro'ya transfer edilmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading