Yandex Metrica

Sergen Yalçın sürprizi! Geri dönüyor

Sergen Yalçın sürprizi! Geri dönüyor

Son dakika haberleri... Galatasaray'da yapılacak başkanlık seçimi öncesi başkan adaylarından Metin Öztürk'ün Beşiktaş'ı geçen sezon şampiyon yapan Sergen Yalçın ile görüşeceği iddia edildi.

Spor

23.01.2024, 19:08

Galatasaray'da Sergen Yalçın sürprizi yaşanıyor.

Eşref Hamamcıoğlu ile birlikte 30 Nisan'da yapılacak seçimde başkanlığa aday olan Metin Öztürk'ün teknik direktörlük için Sergen Yalçın'ı düşündüğü konuşuluyor.

Futbolun başına geçireceği Levent Nazifoğlu'nun şu anda boşta olan Yalçın ile görüştüğü ve "bizden habersiz başka takımla anlaşma, sana teklif yapabiliriz" dediği iddia edildi.

Daha önce 2 farklı dönemde Galatasaray'da futbol oynayan ve şampiyonluklar yaşayan Sergen Yalçın'ın da kendilerine sıcak yaklaştığı belirtildi.

Türk futbolunda yabancı hakem krizi! Sessizliğini bozdu: Sonuna kadar karşıyız! Türk futbolunda yabancı hakem krizi! Sessizliğini bozdu: Sonuna kadar karşıyız! Haberi Görüntüle

SERGEN YALÇIN GALATASARAY'A ÇOK YAKIN

Teknik direktör konusunda yabancı adayların yüksek maliyeti ve yerli isimlerin yetersizliği nedeniyle Metin Öztürk'ün Okan Buruk ya da Sergen Yalçın ikilisinden birine teklif yapacağı öğrenildi.

Başkan seçilmesi durumunda ilk işi mevcut hoca Domenec Torrent ile yolları ayırmak olan Öztürk'ün Sergen Yalçın ile detaylı görüşmesi bekleniyor.

Sergen Yalçın geçen sezon beşiktaş'a Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonlukları yaşatmıştı.

Daha sonra Ahmet Nur Çebi ile sözleşme krizi yaşayan Yalçın, yeni sezona devam etmesine rağmen Şampiyonlar Ligi'nde alınan başarısız sonuçlar sonrası görevini Önder Karaveli'ye bıraktı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading