Yandex Metrica

Sergen Yalçın Sporting yenilgisini hakeme yıktı!

Sergen Yalçın Sporting yenilgisini hakeme yıktı!

Son dakika haberleri... Sporting Lizbon'a 4-0 kaybeden Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın mağlubiyeti hakeme bağladı.

Spor

23.01.2024, 22:01

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Beşiktaş deplasmanda Portekiz devi Sporting Lizbon'a 4-0 yenilerek Avrupa kupalarına veda etti. 

Karşılaşma sonrası basın toplantısında mağlubiyeti yorumlayan Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, "Oyunlar zor oluyor, rakipler güçlü oluyor. Çok güçlü, atletik takımlarla oynuyoruz. Cevap vermek zor oluyor. 30 dakikadan sonra tamamen rakibin oynadığı, karşılık veremediğimiz bir maç oldu. Yapacak bir şey yok, çocuklar da iyi niyetli mücadele ediyorlar” ifadelerini kullandı.

Trendyol Süper Lig'den düşecek ilk takım yarın belli oluyor! Trendyol Süper Lig'den düşecek ilk takım yarın belli oluyor! Haberi Görüntüle

SERGEN YALÇIN: KISMET DEĞİLMİŞ

Maçın başında hakemin kolay bir penaltı uydurduğunu aktaran Yalçın, "Bu seviyede bir takımı demoralize etmek istiyorsan, böyle penaltıları veriyorsun. Hakemin maşallahı vardı. Aynı penaltı bize de vardı, çalmadı. 10 dakikada 3 gol yedik, normal bir şey değil. Bu seviyelerde bunlar olabiliyor. İyi sonuç almak isterdik. Maalesef kısmet değilmiş. 3 gün sonra Trabzonspor maçı oynayacağız, takımı oraya konsantre etmeliyiz" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading