Yandex Metrica

Sergen Yalçın Sporting Lizbon maçı öncesi müjdeyi verdi!

Sergen Yalçın Sporting Lizbon maçı öncesi müjdeyi verdi!

Son dakika haberleri... Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın ve Brezilyalı stoper Welinton, Sporting Lizbon maçı öncesi soruları yanıtladı.

Spor

23.01.2024, 18:08

Şampiyonlar Ligi C Grubu 3.maçında Beşiktaş yarın akşam saat 19.45'te Sporting Lizbon'u konuk edecek.

Karşılaşma öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Sergen Yalçın, Miralem Pjanic'in sahada olacağının müjdesini vererek Beşiktaş taraftarlarını sevindirdi.

Milli futbolcuyu taşıyan uçak düştü: Kurtulan yok Milli futbolcuyu taşıyan uçak düştü: Kurtulan yok Haberi Görüntüle

SERGEN YALÇIN: ALEX TEİXEİRA OYNAYACAK

"Kendisini yeterince dinlendirdiğimizi düşünüyoruz. Yarın Alex'i ilk 11'de oynatmayı düşünüyorum. Atiba yarın yok. Bir sonraki milli maç arasına kadar olmayacak. N'Koudou ve Mehmet Topal haftaya antrenmanlara başlar. Başka oyuncu yok herhalde. Sporting Lizbon maçında kalede Ersin Destanoğlu oynayacak."

"Şampiyonlar Ligi'nde yarın kazanmak istiyoruz. Kafamızda herhangi bir hedef yok. Sadece yarın kazanmak istiyoruz. İlk 2 hedefi için önemli bir maç."

Fenerbahçelileri sevindiren haber! O oyuncu geri dönüyor Fenerbahçelileri sevindiren haber! O oyuncu geri dönüyor Haberi Görüntüle

"BU TÜR KONULAR SADECE BİZDE GÜNDEM OLUYOR"

"Geçen sezon sokağa çıkma yasağında bile kamp yaptık. Ama oyuncularımız, aileleriyle vakit geçirsin, dinlensin istiyoruz. Yapmıyorsak tek sebebi bu. Bu tür konular sadece bizim ülkemizde gündem oluyor herhalde. Geçen sene de hoca tesiste duruyor mu diye sordular."

"Süper Lig'de yabancı kuralı var, o açıdan bazı bölgelerde bazı oyuncuları kullanamıyoruz. N'Sakala'nın bölgesi en rahat olduğumuz bölge. O bölgede genelde Türk oyuncular oynatıyoruz. Sporting Lizbon maçında N'Sakala oynayacak. Pjanic de yarınki maçta olacak."

"Sakatlıktan dönen oyunculardan büyük beklenti içinde olmayalım. Bazı oyuncularla ilgili problemler yaşıyoruz sahada ufak tefek. Bazı oyuncuları bekletiyoruz. Şu anki tek isteğim, sağlıklı şekilde oyuncularımızın dönmesi ve tekrar normal seviyeyi yakalamak."

"Şampiyonlar Ligi kolay değil. Bu seneki sorunlar, beklediğimiz sorunlar değildi. Çok ciddi problemler yaşadık. Sakatlıklar ritmimizi fazlasıyla bozdu. Sakatlık dönüşleriyle oyuncuların maç ritmini yakalamaları aynı şey değil."

Fenerbahçe Olympiakos ile berabere kalırsa ne olur, elenir mi? Tek farkla 1-0 biterse hangi takım kazanır, maç uzar mı? Fenerbahçe Olympiakos ile berabere kalırsa ne olur, elenir mi? Tek... Haberi Görüntüle

SERGEN YALÇIN'I GÜLDÜREN SORU

Gazeteci Ali Aydın'ın "Beşiktaş yarın iyi futbol oynayacak mı?" sorusuna Sergen Yalçın tebessüm ederek şu şekilde cevap verdi:

 "Ali öyle sorular soruyorsun ki, bunu bilmem için başka bir iş yapmam lazım. Elbette iyi oynamak istiyoruz ama bunu önceden bilemem."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading