Yandex Metrica
SON DAKİKA
Sergen Yalçın kararını veriyor: Trabzonspor mu Kasımpaşa mı?

Sergen Yalçın kararını veriyor: Trabzonspor mu Kasımpaşa mı?

Beşiktaş'tan ayrıldığı günden beri takım çalıştırmayan Sergen Yalçın'a teklif yağıyor. Siyah beyazlıların efsane ismini getirme konusunda Trabzonspor'un ciddi olduğu belirtiliyor. Yalçın'ın önünde bir de Kasımpaşaspor alternatifi var.

Spor

23.01.2024, 20:37

Trabzonspor'da olağanüstü genel kurul sonucu başkanlığa seçilen Ertuğrul Doğan'ın Abdullah Avcı'dan boşalan teknik direktörlük koltuğu için Sergen Yalçın'la temas kurduğu ileri sürülüyor. Avcı'nın geçtiğimiz günlerdeki istifasının ardından Yalçın'ın adı sık sık Trabzon'la anılıyor. 

Yeni başkan Ertuğrul Doğan'ın yönetim kuruluyla birlikte işbaşı yapmasının ardından Sergen Yalçın'ı takımın başına getirmek için girişimleri hızlandıracağı sanılıyor. 

Beşiktaş'tan ayrıldığı 9 Aralık 2021 tarihinden beri hiçbir takımı çalıştırmayan efsane isim, aynı zamanda Kasımpaşaspor'la da anılıyor. 

Yalçın'ın önünde Trabzon haricindeki en büyük alternatif olan Kasımpaşa'da Selçuk İnan'dan boşalan koltuğa kimin oturacağı merak konusu. 

Bu sezon Kasımpaşa'nın başına getirilen genç teknik adam Selçuk İnan, İstanbul ekibinde 13 maçta 3 galibiyet almış ve bu sonuçların ardından karşılıklı anlaşılarak yollar ayrılmıştı. 

Teknik direktör arayışlarına başlayan lacivert-beyazlı ekip rotayı Sergen Yalçın'a çevirdi. Yalçın ile ilk temaslarını kuran Kasımpaşa'nın tecrübeli çalıştırıcıyla anlaşmaya varması halinde imzaların atılması bekleniyor.

Sergen Yalçın'ın adı birkaç ay önce Gaziantepspor'la da gündeme gelmişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading