Yandex Metrica
SON DAKİKA
Sergen Yalçın istifa sorusuna cevap verdi! Dortmund maçı sonrası dikkat çeken detay

Sergen Yalçın istifa sorusuna cevap verdi! Dortmund maçı sonrası dikkat çeken detay

Son dakika haberleri... Şampiyonlar Ligi C Grubu'nun son maçında Borussia Dortmund'a 5-0 yenilen Beşiktaş'ta gözler Sergen Yalçın'a çevrildi. Karşılaşma sonrası basın toplantı düzenleyen Yalçın, istifa söylentilerine cevap verdi.

Spor

23.01.2024, 22:02

Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon oynadığı 6 maçı da kaybederek tarihinde ilk kez sıfır çeken Beşiktaş'ta hayal kırıklığı yaşanıyor.

Borussia Dortmund'a 5-0 yenilen Siyah-beyazlılarda teknik direktör Sergen Yalçın değerlendirmelerde bulunarak istifa söylentilerine açıklık getirdi.

Zorlu mücadele 10 kişi kaldıktan sonra çok zorlandıklarını dile getiren Yalçın, "Şampiyonlar Ligi'nde kötü bir periyot yaşadık. Ancak futbolda insanın başına her şey gelebiliyor. Camia olarak zor bir süreçten geçiyoruz. 
Tüm bunların sorumlusu benim. Çok bahane üretecek durumum yok. Beşiktaş camiasının sağlıklı kalması ve iyi gitmesi gerekiyor. Önemli olan burası. Bizm için durum hiç sağlıklı gitmiyor." ifadelerini kullandı.

Şampiyonlar Ligi'nin favorisi belli oldu! İşte devler arasından sıyrılan o... Haberi Görüntüle

SERGEN YALÇIN İSTİFA EDECEK Mİ?

Basın mensuplarının istifa edecek misiniz sorunuda yanıtlayan Sergen Yalçın,  "Bir daha Şampiyonlar Ligi'ne katılır mıyız bilmiyorum. Türkiye Şampiyonu birkaç sene şimdi direkt katılamıyor galiba. Tam da bilmiyorum. İnşallah kısa sürede toparlanırız. Dediğim gibi sorumluluk tamamen bana ait. Bu sürecin camiamıza zarar vermesini istemiyorum. Buranın iyi gitmesi gerekiyor. Durumumuz iyi değil.  Bundan sonraki gidişat da bizim adımıza sağlıklı görünmüyor. Geçen seneki gibi iyi yerlerde olmak isterdik. Şu ana kadar beceremedik." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading