Yandex Metrica

Sergen Yalçın'ın kaç maç ceza alacağı belli oldu

Sergen Yalçın'ın kaç maç ceza alacağı belli oldu

Son dakika haberleri... Beşiktaş-Sivasspor maçından kırmızı kart gören Sergen Yalçın cezası kesinleşiyor.

Spor

23.01.2024, 18:04

Beşiktaş'ın Sivasspor ile oynadığı maçta hakeme sinirlenerek topa vuran ve sonrasında kırmızı kart gören Sergen Yalçın'ın cezası belli oluyor.

Karşılaşmanın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu tarafından tribüne gönderilen Yalçın, Profesyonel Disiplin Kuruluna 36.maddeden gönderildi.

TFF'den yapılan açıklamada, Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36.maddesi uyarınca tedbirli olarak PFDK'ye sevk edilmiştir" ifadeleri yer aldı.

Bu durumda 48 yaşındaki teknik adama 1 ile 3 maç arasında ceza geleceği tahmin ediliyor.

Milliyet'e konuşan Sergen Yalçın, "Hakem kırmızı kartta haklı ama bu bir değil, iki değil... Bize yapılan fauller neden verilmiyor? Sezon başından beri maçlarımıza bakılsın. Darbeye bağlı sakatlıklar yaşanıyor ama ne faul var ne kart. Genel olarak aynı sorunu yaşıyoruz" görüşlerini belirtmişti.

Beşiktaş'ta yeni teknik direktör sesleri yükseliyor. İşte temasa geçilen ilk isim... Beşiktaş'ta yeni teknik direktör sesleri yükseliyor. İşte temasa geçilen ilk... Haberi Görüntüle

GALATASARAY DERBİSİNİ KAÇIRABİLİR

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın, bir maçtan fazla ceza alması halinde 25 Ekim tarihinde oynanacak Galatasaray derbisini tribünden izleyebilir.

Yalçın'ın milli takım arası sonrası yapılacak Başakşehir maçında ise kesin olarak yer almayacak.

Beşiktaş, ilk 3 maçta sırasıyla Başakşehir, Galatasaray ve Hatayspor ile karşılaşacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading