Yandex Metrica
SON DAKİKA
Sergen Yalçın Acun Ilıcalı'ya seslendi: Aç kanalı herkes maçı izlesin

Sergen Yalçın Acun Ilıcalı'ya seslendi: Aç kanalı herkes maçı izlesin

Son dakika haberleri... Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacağı Borussia Dortmund maçı öncesi basın toplantısında konuşuyor.

Spor

23.01.2024, 17:58

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, Şampiyonlar Ligi'nin futbolun en üst seviyesi olduğunu belirterek, "Beşiktaş olarak bunun içinde olduğumuz için heyecanlı ve mutluyuz.Hedefimiz elbette gruptan çıkmak. Ancak hiç de kolay değil. Bu organizasyonun zor bir lig olduğunu bilmeli ve ona göre davranmalıyız. Biz kendi adımıza elimizden gelen her şeyi yapacağız. Sonuçları hep beraber göreceğiz. ifadelerini kullandı.

Transferde Di Maria bombası! Son imzasını atacak Haberi Görüntüle

SERGEN YALÇIN: GERÇEKÇİ OLMAK LAZIM

"Takım maliyetlerine, bütçelerine baktığınız zaman gerçekçi olmak lazım biz bu grubun en düşük bütçeli takımıyız. Ancak bütçe de elbette bir yere kadar, sahadaki arzu, teknik taktik disiplini sağlarsanız başarı elde edersiniz."

"Rakibe göre oyun planları, oyuncu seçimleri değişebilir ancak biz elimizden geldiğince kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız. Oyunun nasıl gelişeceği, tempoyu kestirmek biraz zor."

"Taraftarımızın zevk alacağı bir oyun her zaman hedefimiz. İstediklerimiz umarız saha içinde oyuncularımız tarafından uygulanabilir. Sahada mücadele eden, savaşan bir oyuncu grubu göreceksiniz, buna herkes emin olabilir."

Erman Toroğlu'ndan olaylı derbi sonrası çarpıcı yorumlar: Cinayet işlenir, ya... Haberi Görüntüle

SERGEN YALÇIN: ACUN ILICALI KANALI AÇ

"Exxen maçı açabilir bence tüm halka. Sosyal medyada da gördüm reaksiyonları. Acun'dan rica etmek lazım galiba. Açsın kanalı, bütün halk izlesin bir seferliğine. Acun'dan burdan rica edelim o zaman: Kanalı aç, herkes izlesin maçı. Tüm ülke izlemek istiyor."

Derbideki olayların fitilini Oosterwolde'nin el hareketi ateşledi! Haberi Görüntüle

'YARIN ERSİN HARİÇ İLK 11 YABANCI OLACAK'

"Yarın akşam Borussia Dortmund maçı ilk 11'inde kaleci Ersin hariç tüm futbolcuların yabancı olacak. Öyle görünüyor."

Transferde Di Maria bombası! Son imzasını atacak Haberi Görüntüle

'YÜKSEK HEDEF KOYMAYALIM'

"Önce rakiplerle oynayalım. Önce bir görelim. Biz konuşmayı seviyoruz ama koumakla olmuyor. Bu seviyeler çok üst seviyeler. Bizim için test olacak. Biz kendi oyunumuzu oynayalım."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading