Yandex Metrica

Sitede Ara

Serdar Dursun tarihe geçti! Tek rakibi ise Manchester City'nin dünyaca ünlü futbolcusu

Serdar Dursun tarihe geçti! Tek rakibi ise Manchester City'nin dünyaca ünlü futbolcusu

Fenerbahçe’nin yıldız golcüsü Serdar dursun tarihe geçti. Uluslar Ligi'nde ortaya koyduğu performansla adından söz ettiren yıldız golcü, 2 maçta 3 kez gol atma başarısı gösterdi. Bu performansıyla Avrupa’da manşetlere çıkan yıldız isim gol krallığını ise dünyaca ünlü forvet Haaland ile paylaşıyor.

Spor

23.01.2024, 19:23

Fenerbahçe ve A Milli Takım'ın yıldızı Serdar Dursun, Uluslar Ligi'nde ortaya koyduğu performans ile tarihe geçti. 30 yaşındaki Milli futbolcu, A Milli Takım formasıyla Uluslar Ligi'nde 2 maçta 3 kez gol attı. Gol krallığında zirveye yerleşen yıldız golcü, Manchester City'nin yeni transferi dünyaca ünlü forvet Haaland ile gol krallığında yarışıyor.

6 kez giydiği milli formayla 6 gole ulaşan golcü futbolcu, A Milli Takım'da en az maçta 6 gole ulaşan futbolcu olarak tarihe geçti.

Uluslar Ligi'nde yoluna 2'de 2 yaparak devam eden A Milli Takım, Faroe Adaları ve Litvanya'ya toplam 10 gol attı. Milli takımda Serdar Dursun performansıyla göz doldurdu.

SERDAR DURSUN TEK RAKİBİ HAALAND

A Milli Takım'ın Faroe Adaları'nı yendiği karşılaşmada 1 gol atan Serdar Dursun, Litvanya'yı 6-0 ile geçtiğimiz maçta 2 gol atarak müthiş bir performans ortaya koymuştu. Bu göstermiş olduğu performans ile Serdar Dursun, gol krallığında Manchester City'nin dünyaca ünlü futbolcusu Erling Haaland ile zirveyi paylaştı.

6 GOLE EN KISA SÜREDE ULAŞAN FUTBOLCU SERDAR DURSUN OLDU

Öte yandan yıldız golcü Serdar Dursun 3 gole 115 dakikada ulaştı. Serdar Dursun’a en yakın rakibi Erling Haaland ise 140 dakikada aynı sayıyı yakalayabildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading