Yandex Metrica

Serdar Ali Çelikler, Galatasaray-Barcelona maçı sonrası efsane ismi itiraf etti

Serdar Ali Çelikler, Galatasaray-Barcelona maçı sonrası efsane ismi itiraf etti

Son dakika haberleri... UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Galatasaray evinde Barcelona'ya 2-1 kaybederek çeyrek final şansını yitirdi. Karşılaşmayı değerlendiren Serdar Ali Çelikler, eski oyuncuların varlığından söz ederek Sarı-kırmızılıların iyi oynadığından söz etti.

Spor

03.02.2024, 15:24

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ne son 16 turunda elenmesi taraftarı üzerken, spor yazarlarından övgü aldı.

Barcelona'nın İstanbul'dan zaferle ayrılmasını Habertürk'te değerlendiren spor yazarı Serdar Ali Çelikler, Barcelona'nın eski kuvvetli günlerinden uzak olmasına rağmen hala orta sahada çok iyi oyuncular barındırdığını belirterek Xavi'nin ikinci maça daha dikkatli çıktığını söyledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent'in, top tutabilecek Mohammed yerine savunma arkasına koşabilsin diye Gomis tercih ettiğini aktaran Çelikler, "Bir kornerde Marcao takımını öne geçirdi. Her şey şahane gidiyordu. Barcelona temsilcimizi açamıyordu ama bir kalabalık atakta Pedri, sadece saf yetenekle atılabilecek bir golle beraberliği getirdi. Yine de ilk devrede Galatasaray adına işler kötü değildi." dedi.

Kenan Yıldız kupaya yakın: Juventus, İtalya Kupası'nda finale çıktı Kenan Yıldız kupaya yakın: Juventus, İtalya Kupası'nda finale çıktı Haberi Görüntüle

SERDAR ALİ ÇELİKLER: MELO VE DROGBA OLSA...

"Galatasaray'da Taylan Antalyalı ve Berkan Kutlu yerine topu çıkarabilecek bir isim olsa mesela Melo olsa; 37'lik Gomis yerine misal Drogba olsa bu turu G.Saray'ın geçmesi daha muhtemeldi. Barcelona'nın aşırı farklı bir taktik farklılığına değil; standart orta alan baskısına ve kaliteli oyuncularına verildi maç. Özetle gücü yetmedi. Pedri'nin golü olmasa devreye 1-0 bitse bile belki 2. yarıda bu kadroya rağmen bir ihtimal daha olabilirdi. G.Saray iyi bir Avrupa Ligi performansı gösterdi. Sadece 1 maç kaybedip elendiler. Kerem - Marcao ve Nelsson'un kesin olarak yüksek ücretlerle talipleri olacaktır."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading