Yandex Metrica
SON DAKİKA
Serdar Ali Çelikler'den olay yorum: Veznedardan daha iyi hoca

Serdar Ali Çelikler'den olay yorum: Veznedardan daha iyi hoca

Son dakika haberleri... Galatasaray'ın Avrupa Ligi zaferi sonrası spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler'in Lazio teknik direktörü Sarri için yaptığı yorum çok konuşuldu.

Spor

23.01.2024, 18:26

UEFA Avrupa Ligi'nde E Grubu'nu lider bitirerek son 16 turuna yükselen Galatasaray, 4.torbadan turnuvaya dahil olup grubunu zirvede bitiren tek takım oldu.

Karşılaşma sonrası değerlendirmelerde bulunan Habertürk yazarı Serdar Ali Çelikleri'in Fatih Terim hakkında yaptığı yorum gündem oldu.

Terim'in bir kez daha mesaj verdiğini aktaran Çelikler, "Fatih Terim tekrar İtalyan manşetlerine çıkacaktır 'İmparator' diye. Zaten veznedardan daha iyi hoca olduğunu yazacaklardır." ifadelerini kullanarak Lazio'nun hocası Sarri'ye göndermede bulundu.

Arda Güler, öyle bir gol kaçırdı ki... İspanya basını Ancelotti'ye... Haberi Görüntüle

'GALATASARAY İÇİN SEZON FİNALİYDİ'

"Lazio maçı Galatasaray için sezon finaliydi. UEFA grubunu 1. sırada bitirmek Mart 2022'deki son 16 turuna otomatik katılmak demekti. Mart ayında iyi bir kura ile son 8, tüm sezonu kurtarırdı. Tersi sonuçta büyük ihtimalle şubat gibi Avrupa'dan da elenilmiş, iddiasız bir takım olarak sezon sonu beklenecekti. Bu amaçla Fatih Terim, düşük tempolu, gerekirse pozisyon üretemeyecek ama topu da aldı mı kolay kaybetmeyecek birkaç oyuncu tercihiyle "önce savunma" amacıyla bir takım sahaya sürdü. Misal Babel, tam bir 'oyunu öldürme üstadı' olarak aslen defansif görevle sahadaydı.

Fatih Terim ve öğrencileri bu arenada nasıl oynamaları gerekiyorsa öyle oynayarak; Marsilya'yı 4'leyerek, Lokomotiv'i deplasmanda yenerek son 16'ya kaldılar. Hem Burak Elmas, hem Terim hem de oyuncular için marta kadar rahat bir nefes alma zamanı. Ligde uzaklaşılan yarışla ilgili fazla ses çıkmayacaktır artık. Tebrik ederim."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading