Yandex Metrica

Serdar Ali Çelikler'den gündem yaratan Jorge Jesus yorumu: İsa Mesih gelse de zor!

Serdar Ali Çelikler'den gündem yaratan Jorge Jesus yorumu: İsa Mesih gelse de zor!

Son dakika haberleri... Spor yazarı Serdar Ali Çelikler'in Jorge Jesus hakkında söylediği sözler dikkat çekti. Forvet eksikliğine değinen Çelikler, Berisha'yı eleştirdi.

Spor

08.02.2024, 16:12

Yeni sezo çalışmalarını Samandıra'da sürdüren Fenerbahçe'de forvet transferi belirsizliğini koruyor.

Sörloth ve Weghorst ile görüşen yönetim istediği sonucu alamadı.

Spor yazarı Serdar Ali Çelikler, golcü eksikliğini belirterek transfer politikasını eleştirdi.

Bugün hangi takımların maçı var 21 Nisan? Bugün kimlerin maçı var? Bugün hangi takımların maçı var 21 Nisan? Bugün kimlerin maçı... Haberi Görüntüle

SERDAR ALİ ÇELİKLER: BERİSHA GAZININ FARKINDAYIM

"Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un, santrfor transferinden önce eldeki golcüleri değerlendirmek istemesi taraftarları korkutuyor. 2 sezondur kaçan şampiyonluğun başlıca sebebini golcüye bağlayan sarı-lacivertliler, yönetimden acil olarak bir santrfor alınmasını talep ediyor. Santraforsuz lige başlarsan Jorge Jesus değil, İsa Mesih gelse de zor. Berisha gazının farkındayım ve çok rahatsızım. Baştan uyarayım da. Bu yoruma sarı-lacivertliler olumlu yönde eleştiri yaparken, Jesus'un ne yönde karar vereceği ise merakla bekleniyor."

Aboubakar'ın önemine değinen Serdar Ali, "Fenerbahçe, 5 yıldır ne yaşıyorsa santrfor eksikliğinden. Aboubakar'ın varlığı ve yokluğu arasındaki farkı gördük. Cornelius'un etkisini de. 9 numara tercihi, sezon sonunda gidecek Jorge Jesus'un inisiyatifine bırakılamayacak kadar mühim bir tercih" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading