Yandex Metrica
SON DAKİKA
Şenol Güneş'ten kadro revizyonu sinyali

Şenol Güneş'ten kadro revizyonu sinyali

Euro 2020 A Grubu son maçında Milli Takım, İsviçre ile Bakü'de karşılaşacak. Kritik maç öncesinde Şenol Güneş basın toplantısında soruları yanıtladı.

Spor

23.01.2024, 17:35

Euro 2020'de A Grubu'nda yer alan A Milli Takım, ilk 2 maçında İtalya ve Galler'e yenildi. Grubun son maçında İsviçre ile karşılaşacak Milliler'de teknik direktör Şenol Güneş kritik maç öncesi basın toplantısında soruları yanıtladı.

Alınan mağlubiyetleri değerlendiren Şenol Güneş, "Mucizelere kalan bir durumdayız. 4 sene bekledikten sonra çok emek verdiğimiz bu turnuvadan erken dönmek bizim için üzüntülü olacak. Buraya en iyilerin arasında olmak için geldik. Yarın en iyi de olsak, gruptan çıkmama durumu var. Tüm eleştirilere saygı duyuyorum, kendimizden memnun değiliz. Bizim şu an en az Galler yerinde olmamız gerekirdi. Oyuncularımızın performansı sahaya yansımadı maalesef. Çok hata yaptık.

Biz buraya favori takım olarak gelmedik. Favoriler gibi olmak için geldik. Büyüyen bir takımız. Oyuncularımız hatalarından ders alarak daha iyi olacaktır. Üzgünüz ancak asla başımızı öne eğmememiz gerekiyor. Üzgünüz ama başımız dik olacak. Oyuncularıma, "Size güveniyorum" dedim." diye konuştu.

Teknik direktör Şenol Güneş, İsviçre maçında kadroda bazı değişiklikler olabileceğini söyledi. Güneş, "Ben de dahil hepimiz performansımızın altındayız. Bu sonuca da yansıdı. Sahaya sürdüğümüz oyuncular beklentilerimizin olduğunun farkındalar. İki maçta da top tutmakta zorluk yaşadık. Hepimiz performansımızın altında kaldık. Orta sahada iki maçta top tutmada iyi yapamadık. Bizim orta sahamız beklediğimizin altında oldu. Kadroda değişiklik olabilir. Okay, Ozan, Yusuf, Hakan gayet iyiydiler öncesinde ama son 2 maçta beklentilerimizin altında. Umut zaten olmayacak. Yerine başka bir arkadaş olacak. Orta sahada değişiklik olacak." diye konuştu.

Şenol Güneş son olarak, "Aslında İsviçre ve Türkiye ikincilik için oynamalıydı. Son şansımızı kullanacağız. Kazanmak için oynayacağız." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading