Yandex Metrica
SON DAKİKA
Şenol Güneş isyan etti: Dayak yedim, 'Artistlik yaptı' deniyor! Nereye gideyim?

Şenol Güneş isyan etti: Dayak yedim, 'Artistlik yaptı' deniyor! Nereye gideyim?

Son dakika haberleri... Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Brand Week İstanbul etkinliğine katılarak açıklamalarda bulundu. Soruları yanıtlayan Güneş, adeta sitem etti.

Spor

23.01.2024, 20:03

İstanbul'da bulunan bir AVM'de düzenlenen bir etkinlikte söz alan Şenol Güneş, merak edilen soruları yanıtladı.

Geçtiğimiz haftalarda Beşiktaş'a yeniden dönen 70 yaşındaki hoca, kendisinin haksızlığa uğradını belirterek sitemkar açıklamalarda bulundu.

A Milli Takım'dan geçen sene ayrıldıktan sonraki sürece değinen Şenol Güneş, "Milli takımdan ayrıldıktan sonra çalışabilirdim ya da biraz uzak kalabilirdim. İnsanlardan uzak kalıp kendimi dinlemeye çalıştım. Dağlarda, yaylalarda kendimi dinledim. İsmimiz marka mı, bilemem. Trabzon'a gidiyorum, 'Trabzonspor için geldi' diyorlar. İstanbul'a geliyorum 'Beşiktaş için geldi' diyorlar. Nereye gideyim?" ifadelerini kullandı.

Sadettin Saran Fenerbahçe başkanı mı olacak? Saadettin Saran seçimi kazanabilir... Haberi Görüntüle

ŞENOL GÜNEŞ: DAYAK YEDİM!

Geçen hafta oynanan Galatasaray-Beşiktaş derbisinde yüzüne gelen top için de görüşlerini aktaran Güneş, "Kadına kalkan eller kırılsın. Eşim var, iki kızım var, torunlarım var. Kadına kalkan eller kırılsın. Şiddete uğrayanları çok iyi anlıyorum. Dayak yedim, 'Artistlik yaptı' deniyor. Yüzüme top geldi, 'Numara yaptı' deniyor. Ne numarası yaptım? Karşıdaki insan söylediğinizi anlamadığı zaman eskiden 'sus gitsin' derdim. Ama şimdi öyle değil. Anlamasa da konuşmak lazım. En azından yüreğiniz şişmez." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading