Yandex Metrica

Şenol Güneş istediği Brezilyalı milli futbolcuyu açıkladı!

Şenol Güneş istediği Brezilyalı milli futbolcuyu açıkladı!

Son dakika haberleri... Antalya'ya giden Beşiktaş, kamp hazırlıklarına başladı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Şenol Güneş, istediği oyuncuyu açıklayarak gazetecileri güldürdü.

Spor

23.01.2024, 22:16

2022 Dünya Kupası için verilen arada Antalya'ya giden Beşiktaş, kamp çalışmalarına başladı.

Bugün yapılan idman öncesi basın mensuplarının sorularına cevap veren Güneş, transfer hakkında çıkan iddialara değinerek tebessüm ettirdi.

Gülüşmelere neden olan anlarda ilginç bir çıkış yapan Şenol Güneş, "Bir isim istiyorsanız söyleyeyim, Neymar'ı almak isterim." açıklamasını yaptı.

Öte yandan Fatih Karagümrük'ten ayrılan Caner Erkin için çıkan haberlere de değinen 70 yaşındaki hoca, "Caner'i severim. İyi bir oyuncudur. Caner ile hiç görüşme yapmadım. Benim yapmam da doğru olmaz. Şu an Caner Erkin ile ilgili bir düşüncemiz yok." dedi.

İdmanda yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Şenol Güneş, "Eldeki oyuncularla 6 maçı geçireceğim. Transferle ilgili kararı devre arasında yönetime ileteceğim. Yönetim son kararı verecek. Hangi oyuncu olduğu net değil. Beklenmedik gelişmeler olabilir." sözleriyle konuşmadını tamamladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading