Yandex Metrica

Şenol Güneş'in yeni takımı belli oldu! Ünlü yorumcu canlı yayında açıkladı

Şenol Güneş'in yeni takımı belli oldu! Ünlü yorumcu canlı yayında açıkladı

Son dakika haberleri... Son olarak A Milli Takımı çalıştıran ve daha sonra adı Beşiktaş ile anılan Şenol Güneş'in yeni takımı belli oldu.

Spor

23.01.2024, 19:23

Milli Takım'la yollarını ayırdıktan sonra takım çalıştırmayan teknik direktör Şenol Güneş'in yeni rotasi Fransa olacak. Fransa ekibinin tecrübeli hocaya teklif götürdüğü ortaya çıktı.

İstanbul derbisinde Başakşehir, Pendikspor'u devirdi İstanbul derbisinde Başakşehir, Pendikspor'u devirdi Haberi Görüntüle

''ŞENOL GÜNEŞ'E TEKLİF VAR''

A Spor ekranında konuyu gündeme getiren Zeki Uzundurkan, şu ifadeleri kullandı; "Şu anda Şenol Güneş'e Saint-Etienne'den teklif var. Şenol Hoca çok düşünmüyor gibi görünüyor. Çok futbolcu yetiştirip satan bir kulüp."

ST. ETİENNE KÜME DÜŞTÜ

Fransa Ligue 1'e geride bıraktığımız sezon veda eden Saint-Etienne, play-out maçında Auxerre'e elendiktek sonra taraftarı sahaya girerek olayların çıkmasına sebep olmuştu.

Liverpool'a şampiyonluk yolunda kristal çelme Liverpool'a şampiyonluk yolunda kristal çelme Haberi Görüntüle

Arda Güler ilk 11'de başlayacak mı? Ancelotti'den flaş sözler Arda Güler ilk 11'de başlayacak mı? Ancelotti'den flaş sözler Haberi Görüntüle

15 YIL SONRA YURT DIŞINA GİDEİBİLİR

Hatırlanacağı gibi Şenol Güneş, son olarak Ocak-2007, Kasım-2009 arasında Güney Kore ekibi FC Seul takımını çalıştırmıştı. Şenol Güneş, FC Seul ile 125 maça çıkmış ve 1.73 puan ortalaması elde etmişti. Şenol Güneş, Seul'den ayrıldıktan sonra Trabzonspor'a geri dönmüş ve bordo-mavili takımda yaklaşık 3 yıl, 2 ay süren bir macereya adım atmıştı. Şenol Güneş son olarak A Milli Takımı çalıştırmış ve EURO 2020 turnuvasında 3 maçı da kaybederek sıfır çekmişti. Eleştirilerin ardından istifa eden Şenol Güneş'in ismi bir dönem Beşiktaş ile de anılmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading