Yandex Metrica

Şenol Güneş'in yeni takımı belli oldu! Türk hoca Avrupa'ya açılıyor

Şenol Güneş'in yeni takımı belli oldu! Türk hoca Avrupa'ya açılıyor

Son dakika transfer haberleri... Türk futbolunun efsane teknik direktörlerinden biri olan Şenol Güneş'e Avrupa takımlarından teklif geldi. Tecrübeli hocanın yeni sezonda sahalara dönmeyi düşündüğü öğrenildi.

Spor

23.01.2024, 19:26

Son olarak A Milli Takım'da görev alan Şenol Güneş, sahalara geri dönüyor.

Fransa Ligue 1'den 19 sene sonra küme düşen Saint Etienne talip oldu.

Geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Şenol Güneş'in kardeşi Bahattin Güneş, Fransa'dan tekliflerin olduğunu itiraf etmişti.

Yeni sezonda yeni bir yapılanmaya gidecek olan Fransız ekibinin Şenol Güneş ile 3 sezon çalışmak istediği iddia ediliyor.

Serie A'da Inter şampiyon: Hakan Çalhanoğlu şeytanın bacağını kırdı Serie A'da Inter şampiyon: Hakan Çalhanoğlu şeytanın bacağını kırdı Haberi Görüntüle

ŞENOL GÜNEŞ GERİ DÖNÜYOR

Yeni sezonda sahalara dönmek isteyen Şenol Güneş'in Fransa ekibi Saint Etienne'den gelen teklife sıcak baktığı öğrenildi.

Kariyerinde daha önce yurt dışında Güney Kore ekibi Suel'u çalıştıran 70 yaşındaki antrenör, bu kez Avrupa'da ilk kez çalışmaya çok yaklaştı.

Kararını kısa zaman içerisinde vermesi beklenen Şenol Güneş'in teklifi kabul etmesi halinde yeni sezonda Fransa Ligue 2'de mücadele edecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading