Yandex Metrica

Şenol Güneş'in 'sus' talebine Erman Toroğlu'dan ilginç yanıt!  

Şenol Güneş'in 'sus' talebine Erman Toroğlu'dan ilginç yanıt!  

Eski A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, yayımladığı kitapta kendisini şike yapmakla suçlayan Erman Toroğlu hakkında konuşma sınırlaması istemişti. Toroğlu ise sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda ağzına bandaj yapıştırarak, Güneş'in bu hamlesine gönderme yaptı.

Spor

23.01.2024, 19:30

Eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu ile A Milli Takım'ın eski çalıştırıcısı Şenol Güneş arasında ipler gittikçe gerilliyor. Güneş, geçtiğimiz günlerde yazdığı kitapta kendisi hakkında 'şike' iddiasında bulunan Erman Toroğlu için mahkemeye başvurmuş ve mahkemeden Toroğlu'nun kitabının satışının durdurulması, ünlü yorumcunun konu hakkında yorum yapmasının engellenmesini talep etmişti. 

Bundesliga'da bir ilk: Bayern Münih'in hegemonyasına son veren Bayer Leverkusen şampiyonluğu garantiledi Bundesliga'da bir ilk: Bayern Münih'in hegemonyasına son veren Bayer Leverkusen... Haberi Görüntüle

KİTABIN TOPLANMASINI İSTEMİŞTİ

Mahkeme, Toroğlu'nun kitabı hakkında konuşmasına dair istenen talebi de reddetti ancak bir şerh düşerek. Mahkeme, Erman Toroğlu'nun, Şenol Güneş'in adının geçtiği bölümlere konuşma sınırı getirilmesini ise kabul ederken, buna karşı bir hafta içerisinde mahkemeye itiraz yolunun ise açık olduğuna hükmetti. Toroğlu'nun da avukatları aracılığıyla Güneş'in kısıtlama talebine karşı itirazda bulunacağı öğrenildi.

1. Lig'de 32. hafta kararı! Karşılaşmalar için eşzamanlı planlama 1. Lig'de 32. hafta kararı! Karşılaşmalar için eşzamanlı planlama Haberi Görüntüle

TOROĞLU: İSTEĞİNİ YERİNE GETİRDİM

Güneş'in mahkemeye bulunduğu konuşma yasağı talebi sonrası, ünlü yorumcu Erman Toroğlu'dan hayli ilginç bir cevap geldi. Toroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ağzı bantlanmış bir fotoğrafına yer vererek "Yazdığım kitap üzerine Şenol Güneş susmam konusunda yasal tedbir istemiş, ben de isteğini yerine getirdim" notunu düştü. Toroğlu'nun bu paylaşımı kısa süre içerisinde binlerce yorum aldı.

Olympiakos taraftarı Kadıköy'e gelecek mi? Fenerbahçe Olympiakos maçında Yunan taraftarı alınacak mı? Olympiakos taraftarı Kadıköy'e gelecek mi? Fenerbahçe Olympiakos maçında Yunan taraftarı... Haberi Görüntüle

TOROĞLU'DAN DELİL İSTENDİ

70 yaşındaki Güneş, geçtiğimiz günlerde Hamit Turan'ın yazdığı "Oynadım, Oynattım, Oynatalım - Erman Toroğlu Kitabı" isimli kitapta Toroğllu'nun, Şenol Güneş 1977 yılında şike yaptığına yönelik iddiaları sonrası kendisine yönelik 'Mahkemeye vermezsen adam değil' sözleri üzerine Toroğlu'nu mahkemeye taşımıştı. Tecrübeli teknik adam avukatı aracılığıyla İstanbul Anadolu 31. Asliye Hukuk Mahkemesi'ne Manevi Tazminat davası için başvuruda bulunmuştu. Mahkeme, dava dilekçesinin tebliğinden sonra 2 haftalık süre içerisinde Toroğlu'ndan öne sürülen iddiaya dair tüm delillerin sunulmasını talep etti.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading