Yandex Metrica

Şenol Güneş'in sağ kolundan Hamit Altıntop'a olay sözler: Kuyusunu kazmakla meşgüldü

Şenol Güneş'in sağ kolundan Hamit Altıntop'a olay sözler: Kuyusunu kazmakla meşgüldü

Son dakika haberleri... A Milli Takım'ın eski sorumlusu Selim Soydan, kendisinden sonra göreve başlayan Hamit Altıntop'a sert sözler kullandı. Soydan, Şenol Güneş'in kuyusunu kazan kişinin Altıntop olduğunu öne sürdü.

Spor

23.01.2024, 19:52

A Milli Takım'ın Faroe Adaları'na karşı aldığı 2-1'lik yenilgi sonrası Hamit Altıntop'un yaptığı açıklamalar gündem olmuştu.

Şenol Güneş'in ayrılığı sonrası Stefan Kuntz'u göreve getiren kişi olarak ön plana çıkan Altıntop, tercihleri nedeniyle eleştirilmişti.

Sabah'a konuşan A Milli Takım'ın eski sorumlusu olan Selim Soydan, kendisinden sonra göreve gelen Hamit Altıntop hakkında sert sözler dile getirdi.

Romario hangi takımda oynayacak? Romario futbola geri mi dönüyor? Romario hangi takımda oynayacak? Romario futbola geri mi dönüyor? Haberi Görüntüle

SELİM SOYDAN: HAMİT ALTINTOP, ŞENOL GÜNEŞ'İN KUYUSUNU KAZDI

Hamit kardeşimi iyi tanırım, aynı yönetim kurulunda yer aldık. Biz 2020 Avrupa Şampiyonası'na giderken, o Şenol Güneş'in ve yönetimin arkasından kuyu kazmakla meşguldü. Gördüğüm kadarıyla kazma kürek işleri umduğu kadar iyi gitmemiş. Şenol Güneş'e 2 maç tahammül gösteremeyenler, sanki Jesus veya Guardiola'yı göreve getirecekmiş gibi bir edayla bula bula Kuntz'u buldular. Başımıza da en büyük çorabı ördüler. 'Sistem mistem' diyenler, Şenol Güneş'e şunun 10'da 1'i kadar destek vermediler.

Bodrumspor - Şanlıurfaspor maçı bugün mü, ne zaman? Bodrumspor - Şanlıurfaspor hangi kanalda? Bodrumspor - Şanlıurfaspor maçı bugün mü, ne zaman? Bodrumspor -... Haberi Görüntüle

Beşiktaş dünyaca ünlü isimle görüşecek! Yeni teknik direktör adayı... Beşiktaş dünyaca ünlü isimle görüşecek! Yeni teknik direktör adayı... Haberi Görüntüle

A MİLLİ TAKIM'A YERLİ HOCA GELİYOR

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin bu hafta içerisinde Stefan Kuntz ve Hamit Altıntop ile detaylı bir toplantı yapacağı öğrenildi.

Riva'da yapılacak görüşmeden olası bir ayrılığın yaşanabileceği iddia ediliyor.

Stefan Kuntz'un gitmesi halinde A Milli Takım'ın yerli bir isimle yoluna devam etmeyi planladığı konuşuluyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading